Καταπέλτης το κατηγορητήριο για την ΑΕΚ: «Δωροδοκία και βιαιοπραγία σε 10 Ενώσεις»

Καταπέλτης το κατηγορητήριο για την ΑΕΚ: «Δωροδοκία και βιαιοπραγία σε 10 Ενώσεις»

Απίστευτες κατηγορίες σε βάρος της ΑΕΚ που είναι μάλιστα έτοιμα 50 άτομα να τις επιβεβαιώσουν. Στο κατηγορητήριο γίνεται λόγος για δωροδοκία και βιαιοπραγίες σε εκλογές 10 Ενώσεων. Τεράστιος ο κίνδυνος για την Ένωση και τον Μελισσανίδη.

Άκρως σοβαρά και σοκαριστικά είναι όλα όσα αναφέρονται στο κατηγορητήριο εναντίον της ΑΕΚ, η οποία κινδυνεύει πλέον με βαριές ποινές που φτάνουν έως τους -10 βαθμούς, αλλά και τον ισόβιο αποκλεισμό του Δημήτρη Μελισσανίδη από το ποδόσφαιρο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, το κατηγορητήριο κάνει λόγο για δωροδοκία και βιαιοπραγία στην εκλογική διαδικασία όχι μόνο της ΕΠΣ Καρδίτσας, αλλά συνολικά δέκα ποδοσφαιρικών Ενώσεων. Και μάλιστα αναφέρεται ότι η δωροδοκία και η βιαιοπραγία είχε σκοπό την αλλοίωση των αποτελεσμάτων της δημοκρατικής διαδικασίας των εκλογών.

Η ΕΠΣ Καρδίτσας και η Ένωση Σάλας φαίνεται να έχουν δεχτεί τις μεγαλύτερες πιέσεις και τα στοιχεία που αφορούν τις δύο συγκεκριμένες ενώσεις είναι σοκαριστικά.

Αυτό που λέγεται, μάλιστα, είναι πως υπάρχουν περίπου 50 άτομα τα οποία είναι έτοιμα να επιβεβαιώσουν όλα όσα έχουν συμβεί. Να καταθέσουν και να πιστοποιήσουν μέσω των μαρτυριών τους τις παράνομες πράξεις ανθρώπων της ΑΕΚ, με σκοπό την αλλοίωση των αποτελεσμάτων στις Ενώσεις.

Αυτό θα γίνει εφόσον η Επιτροπή Δεοντολογίας κρίνει αναγκαίο, έπειτα από την εξέταση των υπομνημάτων και όλων των δεδομένων της υπόθεσης, να προχωρήσει η υπόθεση σε ακροαματική διαδικασία και να μην μπει στο αρχείο.

Πρόκειται φυσικά για υπόθεση που συγκλονίζει και συνταράσσει συθέμελα το ελληνικό ποδόσφαιρο, μια υπόθεση την οποία παρακολουθεί όλος ο φίλαθλος κόσμος ώστε να μάθει τι ακριβώς συμβαίνει στις Ενώσεις και στις εκλογές αυτών, με την ΑΕΚ να έχει πάρει επίσημα θέση για την υπόθεση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ