Τι λέει η ΑΕΚ για τις βαριές ποινές που αντιμετωπίζει

Τι λέει η ΑΕΚ για τις βαριές ποινές που αντιμετωπίζει

Η ΑΕΚ πήρε θέση σχετικά με τις βαριές ποινές που αντιμετωπίζει τόσο ο σύλλογος, αλλά και ο Δημήτρης Μελισσανίδης σχετικά με τις εκλογές της ΕΠΟ.

Η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ κατακεραυνώνει την ΑΕΚ και τον Δημήτρη Μελισσανίδη, σχετικά με τις εκλογές των Ενώσεων και ιδιαίτερα της ΕΠΣ Καρδίτσας, με την απάντηση των κιτρινόμαυρων να είναι άμεση.

Πιο συγκεκριμένα η επιτροπή εισηγήθηκε ποινή 10 βαθμών στην Ένωση, ενώ στον ισχυρό άνδρα της ομάδας πρότεινε ισόβιο αποκλεισμό από τα γήπεδα, με την ΑΕΚ πλέον να βρίσκεται σε δεινή θέση για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

Η ΑΕΚ από την πλευρά της λοιπόν απάντησε στις βαριές ποινές που αντιμετωπίζει τόσο η ίδια, αλλά και ο Μελισσανίδης, με τους ανθρώπους της Ένωσης να τονίζουν ότι πρόκειται για στημένη διαδικασία.

«Στήνουν την ΑΕΚ στο εδώλιο με μία ξεκάθαρα από την πρώτη στιγμή στημένη διαδικασία. Αλλά την ΑΕΚ και τον Μελισσανίδη δεν μπορεί να τους ακουμπήσει κανείς», είναι η θέση που πήρε η ΑΕΚ μετά την εισήγηση – βόμβα της Επιτροπής Δεοντολογίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ