Ταφόπλακα στην κεντρική διαχείριση!

Ταφόπλακα στην κεντρική διαχείριση!

Οριστικό το φινάλε. Η ΑΕΚ έριξε τη χαριστική βολή στους «μικρούς» του πρωταθλήματος. Πρωτοφανές άδειασμα από τον Δικέφαλο, αν και αρχικά εμφανιζόταν ως υπέρμαχος της κεντρικής διαχείρισης!

Η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Σούπερ Λίγκας για το θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων έβαλε οριστικό τέλος στην κεντρική διαχείριση. Τα όσα συζητήθηκαν κατά την διάρκεια της συνεδρίασης δεν αφήνουν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης και είναι ξεκάθαρο πως οι τέσσερις μεγάλοι διαφώνησαν με την κεντρική διαχείριση, ξεκαθαρίζοντας πως προχωρά ο καθένας μόνος του.

Αλλαγή στάσης από την ΑΕΚ

Αυτό πάντως που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι η ΑΕΚ ήταν αυτή που τελείωσε μια και καλή την κεντρική διαχείριση. Καθώς αν και εδώ και μήνες εμφανιζόταν υπέρμαχη των θέσεων των «μικρών», στη συνεδρίαση της Τρίτης άλλαξε εντελώς στάση και έβαλε τέλος σε κάθε πιθανότητα αλλαγής του σκηνικού. Ήταν μάλιστα μια κίνηση που αιφνιδίασε τους «μικρούς», οι οποίοι πίστευαν πριν από την έναρξη της συνεδρίασης, πως είχαν τη στήριξη του Δικέφαλου.

Κάτι τέτοιο όμως δεν φάνηκε από την τοποθέτηση των εκπροσώπων της ΑΕΚ η οποία δεν τάχθηκε υπέρ της κεντρικής διαχείρισης. Από πλευράς Ένωσης πάντως τόνιζαν μετά το τέλος της συνεδρίασης, πως η ΑΕΚ δεν ήταν αρνητική στο θέμα της κεντρικής διαχείρισης, αν και υπήρξαν αντιδράσεις από πλευράς «μικρών» οι οποίοι διαπίστωσαν αλλαγή στην στάση των κιτρινόμαυρων.

Η ξεκάθαρη θέση του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός εκπροσωπήθηκε στην συνεδρίαση από τους Βρέντζο, Μπαταγιάννη, Αγραφιώτη και Λίβα και ήταν ξεκάθαρος σε ότι αφορά την δική του θέση. Ο Γιάννης Βρέντζος ήταν κατηγορηματικός στην τοποθέτηση του, τονίζοντας πως οι ερυθρόλευκοι είναι αρνητικοί στην κεντρική διαχείριση. Οι πειραιώτες είχαν εκφράσει την θέση τους και το προηγούμενο διάστημα αλλά το έκαναν και σήμερα με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο.

Σε ότι αφορά τον Παναθηναϊκό (εκπροσωπήθηκε από Κωνσταντίνου και Σωπήλη) οι «πράσινοι» αρκέστηκαν να πουν «πρέπει να μιλήσουμε πρώτα με τον ιδιοκτήτη». Είναι πάντως ξεκάθαρο πως κανείς πλευράς πράσινων δεν τάχθηκε υπέρ της κεντρικής διαχείρισης κι αυτό λέει πολλά, καθώς και ο Παναθηναϊκός είναι ενάντια στην κεντρική διαχείριση. Σε ότι έχει να κάνει με τον ΠΑΟΚ, είναι γνωστό ότι ο δικέφαλος του Βορρά είναι ήδη εκτός κεντρικής διαχείρισης και έχει ρήτρα αν σπάσει το συμβόλαιο με τη Nova.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ