Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Τέτοια επιτυχία η Super League ούτε η... εξυγίανση. Να τα λέμε και αυτά...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Νέα τοποθέτηση της ΑΕΚ για τις βαριές κατηγορίες που τη βαραίνουν

Νέα τοποθέτηση της ΑΕΚ μετά τον καταπέλτη με τις καταγγελίες εναντίον της για δωροδοκία και βιαιοπραγίες σε εκλογές Ενώσεων.

Νέα τοποθέτηση της ΑΕΚ για τις βαριές κατηγορίες που τη βαραίνουν | to10.gr

Στην ΑΕΚ βιώνουν τεράστιο κίνδυνο. Το κατηγορητήριο είναι καταπέλτης και κάνει λόγο για βιαιοπραγίες και δωροδοκίες όσον αφορά τις Ενώσεις και την εκλογική διαδικασία αυτών, με σκοπό την αλλοίωση των αποτελεσμάτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Ένωση κινδυνεύει με αφαίρεση δέκα βαθμών και ο Μελισσανίδης με ισόβιο αποκλεισμό από το ποδόσφαιρο.

Την ίδια ώρα στην ΑΕΚ κάνουν λόγο για οργανωμένη προσπάθεια να στοχοποιηθεί από συγκεκριμένους κύκλους κάνει λόγο η ΑΕΚ αντιδρώντας στην εισήγηση στην Επιτροπή Δεοντολογίας για τιμωρία της με την κατηγορία της αλλοίωσης των εκλογών σε ποδοσφαιρικές ενώσεις.

«Έχουμε όλα τα στοιχεία που θα αποδείξουν το στήσιμο και θα τα μάθει όλη η Ελλάδα την κατάλληλη στιγμή», αναφέρεται από την ΑΕΚ, ενώ διαρρέεται πως οι φερόμενοι ως μάρτυρες έχουν ελεγχόμενη αξιοπιστία καθώς πρόκειται για ηττημένους εκλογών που μάλιστα έχουν μηνυθεί από τους νικητές των εκλογών.

Χαρακτηριστικά αναφέρεται πως μια εξ αυτών των καταθέσεων δεν είναι καν κατάθεση στην Επιτροπή Δεοντολογίας, αλλά το κείμενο της μήνυσης που είχε κάνει ηττημένος από εκλογική διαδικασία, η οποία μήνυση έχει τεθεί στο αρχείο του οικείου δικαστηρίου.

Υπάρχει επίσης άλλη κατάθεση για τις εκλογές ΕΠΣ από μάρτυρα τον οποίο ο πρόεδρος της συγκεκριμένης ΕΠΣ έχει εδώ και τρία χρόνια καταγγείλει στην Επιτροπή Δεοντολογίας για πλαστογραφία αλλά η δική του καταγγελία έχει θαφτεί στην Επιτροπή Δεοντολογίας.

Latest News

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από