Απάντηση Αυγενάκη στην ΑΕΚ για την Επιτροπή Δεοντολογίας

Απάντηση Αυγενάκη στην ΑΕΚ για την Επιτροπή Δεοντολογίας

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος και η Κυβέρνηση δεν έχουν ουδεμία σχέση με την διερεύνηση οποιασδήποτε υπόθεσης από τους τακτικούς Δικαστές στις Πειθαρχικές Επιτροπές της ΕΠΟ.

Το απόγευμα της Τρίτης (6/4) οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ εξέδωσαν ανακοίνωση για όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες, σχετικά με την υπόθεση που ερευνά η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ και έριξαν ευθύνες στην Κυβέρνηση και στον Λευτέρη Αυγενάκη.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση των παλαιμάχων της ΑΕΚ απάντησε στους Κιτρινόμαυρους, ξεκαθαρίζοντας ότι ο ίδιος, αλλά και η Κυβέρνηση δεν έχουν ουδεμία σχέση με την διερεύνηση οποιασδήποτε υπόθεσης από τους τακτικούς Δικαστές στις Πειθαρχικές Επιτροπές της ΕΠΟ.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Με σεβασμό στην ποδοσφαιρική ιστορία και στην προσφορά των παλαιμάχων της ΑΕΚ, τονίζεται ακόμη μια φορά ότι η Κυβέρνηση και ο Υφυπουργός Αθλητισμού ουδεμία σχέση έχουν (και δεν θα μπορούσαν να έχουν) με τη διερεύνηση οποιασδήποτε υπόθεσης από τους τακτικούς Δικαστές στις Πειθαρχικές Επιτροπές της ΕΠΟ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ