Ο ΠΑΟΚ θέλει Τσάμπιονς Λιγκ με… «παύλα»!

Ο ΠΑΟΚ θέλει Τσάμπιονς Λιγκ με… «παύλα»!

Η συνεδρίαση της Λίγκας που κρίνει το μέλλον του πρωταθλήματος Νέων και οι μεθοδεύσεις του ΠΑΟΚ να μην ξεκινήσει για να παίξει του χρόνου στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Λάτρης της… παύλας ο ΠΑΟΚ. Το ανέδειξε πέρσι έχοντας την ψευδαίσθηση πως με αυτό τον τρόπο δεν θα επιτρέψει στον Ολυμπιακό να πανηγυρίσει το πανάξιο πρωτάθλημα που τελικά κατέκτησε με εμφατικό τρόπο στην συνέχεια.

Λάτρης της… παύλας και φέτος ο ΠΑΟΚ, όχι στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ αυτή την φορά που δυστυχώς για αυτόν δεν μπόρεσε να αποφύγει ώστε να γλίτωνε από όλα όσα τραβάει την σεζόν αυτή με την αγωνιστική του κατηφόρα. Στο πρωτάθλημα των Νέων πλέον ο ΠΑΟΚ θέλει… παύλα για την φετινή σεζόν παρότι τα δεδομένα έχουν αλλάξει και όλα τα πρωταθλήματα αρχίζουν μετά τις σχετικές αποφάσεις της Κυβέρνησης.

Σε λίγη ώρα, στις 2.30 συνεδριάζουν στην Σούπερ Λιγκ για να αποφασίσουν αν θα αρχίσει το πρωτάθλημα το Νέων ή όχι. Οι ομάδες θα αποφασίσουν για αυτό με τον ΠΑΟΚ και το «μπλοκ» του να έχουν ήδη ξεκινήσει τις μεθοδεύσεις και τις διεργασίες για να μην επιτρέψουν την επανέναρξή του; Γιατί; Γιατί με αυτό τον τρόπο οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θέλουν να συμμετέχουν στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ των Νέων ως οι περσινοί πρωταθλητές. Σου λένε, να μην παίξουμε φέτος για να έχουμε εξασφαλισμένη την συμμετοχή μας στο Τσάμπιονς Λιγκ. Καμία σκέψη βεβαίως στο πόσο καταστροφικό είναι για τα νέα παιδιά όλο αυτό που συμβαίνει, με την αποχή τους από τα γήπεδα για μήνες. Καμία σκέψη για την ουσία του πρωταθλήματος των Νέων που δεν είναι σώνει και καλά οι τίτλοι αλλά η προετοιμασία των παιδιών για τις μεγάλες ομάδες.

Αλλά τι περιμένει κανείς από μια ομάδα που έχει αποδείξει σε όλα τα επίπεδα την… ποδοσφαιρική λογική της; Το θέμα βεβαίως είναι αν σε λίγη ώρα αυτό περάσει στην Λίγκα ή επικρατήσει η λογική και παρθούν οι σωστές αποφάσεις με γνώμονα τα παιδιά και την εξέλιξη τους και όχι την… μικροπολιτική και τις εντυπώσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ