Kicker : «Ενδιαφέρον ΑΕΚ και Παναθηναϊκού για Γιαννίκη» (pic)

Kicker : «Ενδιαφέρον ΑΕΚ και Παναθηναϊκού για Γιαννίκη» (pic)

Σε αφιέρωμα που έκανε το «Kicker» για τον Αργύρη Γιαννίκη αναφέρεται ότι ΑΕΚ και Παναθηναϊκός ενδιαφέρονται για τον προπονητή του ΠΑΣ.

Ενδιαφέρον της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού για τον Αργύρη Γιαννίκη αναφέρει το «Kicker», σε αφιέρωμα που έκανε στον προπονητή του ΠΑΣ.

Ο Έλληνας τεχνικός έχει κάνει εξαιρετική δουλεία στον ΠΑΣ Γιάννινα, με τους Ηπειρώτες να εκπλήσσουν τη φίλαθλη Ελλάδα με τη φετινή τους πορεία. Μάλιστα, κατάφερε να στριμώξει και τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό του Κυπέλλου, με τους Πειραιώτες να ισοφαρίζουν σε 1-1 στο 73ο λεπτό με εκπληκτικό γκολ του Χασάν.

Τα επιτεύγματα του προπονητή του «Άγιαξ της Ηπείρου» δεν έχουν μείνει όμως μόνο στα μέρη μας. Το «Kicker» έκανε ολόκληρο αφιέρωμα για τον 40χρονο τεχνικό στο οποίο τον αποθεώνει για το έργο του, με αφορμή το παιχνίδι του ΠΑΣ με τους ερυθρόλευκους.

Ωστόσο, στο εν λόγω αφιέρωμα υπάρχει και αναφορά στο μέλλον του Αργύρη Γιαννίκη. Συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι κατά πάσα πιθανότητα δεν θα ανανεώσει με τους Ηπειρώτες και πως υπάρχει ενδιαφέρον προς το πρόσωπο του από Παναθηναϊκό και ΑΕΚ. «Παναθηναϊκός και ΑΕΚ πρέπει να εκφράσουν το ενδιαφέρον που έχουν για τον Γιαννίκη», γράφεται χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ