Χιμένεθ στους παίκτες : «Είμαι περήφανος για εσάς»

Χιμένεθ στους παίκτες : «Είμαι περήφανος για εσάς»

Μετά τη λήξη του αγώνα με τον ΠΑΟΚ ο Μανόλο Χιμένεθ επιχείρησε να τονώσει την ψυχολογία των παικτών του.

Μετά το αρνητικό αποτέλεσμα (και) με τον ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ έφτασε τις τέσσερις σερί ήττες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο με την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών να είναι στα τάρταρα. Μπορεί η Ένωση να εμφανίστηκε κάπως καλύτερη από την εφιαλτική βραδιά κόντρα στον Ολυμπιακό ωστόσο για ακόμη μία φορά έφυγε ηττημένη από το γήπεδο.

Στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ πάντως, λίγη ώρα μετά το τέλος του ματς με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, ο Μανόλο Χιμένεθ προσπάθησε να τονώσει το ηθικό των παικτών του ενόψει και της δύσκολης συνέχειας που έρχεται με καθοριστικά ματς κόντρα σε Άρη, Αστέρα Τρίπολης και Παναθηναϊκό για τα πλέι οφ.

«Είμαι περήφανος για εσάς και την προσπάθεια που κάνατε σήμερα. Δώσατε τα πάντα. Έμεινα ικανοποιημένος από την απόδοσή σας» είπε μεταξύ άλλων ο Ισπανός τεχνικός που είχε στηρίξει τους παίκτες του και στις δηλώσεις του στην Cosmote TV αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Σε μια προσπάθεια να αλλάξει βέβαια το κλίμα μεταξύ εκείνου και των ποδοσφαιριστών έπειτα από τις δηλώσεις του μετά το ματς με τον Ολυμπιακό που είχε αναφέρει χαρακτηριστικά πως «Θέλουν αλλά δεν μπορούν» οι παίκτες του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ