Κωνσταντίνου : «Έχει μειωθεί ο προϋπολογισμός, διαχειρίσιμα τα προβλήματα

Κωνσταντίνου : «Έχει μειωθεί ο προϋπολογισμός, διαχειρίσιμα τα προβλήματα

Για τα δρώμενα σχετικά με τον Παναθηναϊκό μίλησε σε εφημερίδα της Λάρισας ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου.

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου βρέθηκε στη Λάρισα για τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την ΑΕΛ και μίλησε στην τοπική εφημερίδα Ελευθερία σχετικά με την ομάδα του. Ο πρόεδρος των πρασίνων μίλησε για τα τηλεοπτικά, αναφέροντας ότι είναι μεγάλη η κουβέντα που θα γίνει αν πρέπει να υπάρχει κεντρική διαχείριση ή ανεξάρτητη διαχείριση.

Στη συνέχεια για τα προβλήματα του Παναθηναϊκού απάντησε ότι είναι διαχειρίσιμα καθώς μειώθηκε ο προϋπολογισμός, ενώ είπε ότι αυτή τη στιγμή ο μεγαλομέτοχος, Γιάννης Αλαφούζος παραμένει μέχρι να βρεθεί κάποιο άλλο σχήμα και θα συμβάλλει με το ποσό που του αναλογεί που είναι 20 εκατομμύρια ευρώ.

Επίσης είπε ότι φέτος η ομάδα στηρίχθηκε στις ακαδημίες που παράγουν παίκτες και αυτό βοήθησε σημαντικά τον Παναθηναϊκό να βρει λύση στην παραχώρηση αρκετών ποδοσφαιριστών ενώ για τον Μαρίνο Ουζουνίδη είπε ότι βοήθησε σημαντικά να μείνει ο Παναθηναϊκός όρθιος στο φετινό πρωτάθλημα.

Συγχρόνως, προχώρησε στην αποκάλυψη ότι θα συζητήσουν μαζί του σύντομα για ανανέωση της συνεργασίας λέγοντάς του τον προϋπολογισμό που θα υπάρχει και τις σκέψεις για την ομάδα.

Τέλος, ο Βασίλης Κωνσταντίνου ευχαρίστησε τον πρώην αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΛ Ζήση Ντελόπουλο για τη φιλοξενία στον Παναθηναϊκό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ