ΑΕΚ : Ο Μιλόγεβιτς και οι δύο κιτρινόμαυροι που γνωρίζει

ΑΕΚ : Ο Μιλόγεβιτς και οι δύο κιτρινόμαυροι που γνωρίζει

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς «παίζει» γερά για τον πάγκο της ΑΕΚ. Δεν είναι η πρώτη φορά, ο Σέρβος έχει... κιτρινόμαυρο παρελθόν. Ωστόσο, ποιοί είναι οι δύο παίκτες του Δικεφάλου που γνωρίζει;

Ο Μανόλο Χιμένεθ βρίσκεται μια… ανάσα από την πόρτα της εξόδου της ΑΕΚ. Είναι θέμα χρόνου μετά τα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα να αποτελέσει παρελθόν από τον κιτρινόμαυρο πάγκο και πλέον αυτό που μονοπωλεί το ενδιαφέρον είναι το ποιός θα τον διαδεχθεί.

Ο φάκελος του νέου προπονητή έχει ανοίξει εδώ και καιρό και οι άνθρωποι της Ένωσης, «τρέχοντας» την εν λόγω υπόθεση έχουν ψαχτεί με κάποιες συγκεκριμένες περιπτώσεις. Βλάνταν Μιλόγεβιτς, Αργύρης Γιαννίκης και ένα… «δυνατό» όνομα από την Ισπανία έχουν πέσει στο τραπέζι για τον Δικέφαλο.

Η σειρά δεν είναι τυχαία, καθώς ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς αποτελεί τον νο1 στόχο για την τεχνική ηγεσία της ομάδας, όπως σας αποκάλυψε to10.gr. Μάλιστα, σερβικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο ο 51χρονος τεχνικός ετοιμάζει τις βαλίτσες του για Αθήνα, επιβεβαιώνοντας το αποκλειστικό ρεπορτάζ από to10.gr.

Ο Σέρβος προπονητής αποτελεί μια πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση. Το όνομα του έχει συνδεθεί με την Ελλάδα, καθώς «άνοιξε τα φτερά του» μέσω του Πανιωνίου, υπάρχει κιτρινόμαυρο παρελθόν διότι είχε υπάρξει και στο παρελθόν μεταγραφικός στόχος της ΑΕΚ, ενώ γνωρίζει και δύο παίκτες της Ένωσης. Ποιοί είναι αυτοί;

Καρίμ Ανσαριφάρντ και Αντρέ Σιμόες

Οι Ανσαριφάρντ και Αντρέ Σιμόες είναι οι δύο ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου που γνωρίζει ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Άλλον λιγότερο, άλλον περισσότερο. Συγκεκριμένα, τον Πορτογάλο χαφ λιγότερο και τον Ιρανό επιθετικό περισσότερο.

Και αυτό γιατί του Καρίμ Ανσαριφάρν υπήρξε προπονητής τη σεζόν 2016-2017 όταν βρισκόταν στον πάγκο του Πανιωνίου. Στον «Ιστορικό» άλλωστε ο 51χρονος τεχνικός έφτιαξε το ονομά του. Αυτή ήταν και η τελευταία καλή σεζόν των «κυανέρυθρων», καθώς τερμάτισαν στην πρώτη 5αδα, εξασφαλίζοντας το τελευταίο τους ευρωπαϊκό εισητήριο.

Τότε συνυπήρξε με τον Ιρανό επιθετικό ο Σέρβος τεχνικός και μάλιστα αξίζει να σημειωθεί πως είχαν μια εξαιρετική σχέση. Ο 31χρονος επιθετικός είχε μετρήσει 5 γκολ και 3 ασίστ σε 15 συμμετοχές και ο Μιλόγεβιτς δεν έχανε ποτέ την ευκαιρία να τον αποθεώνει στις δηλώσεις του.

Όσον αφορά τον Αντρέ Σιμόες, δεν τον γνωρίζει τόσο καλά διότι δεν υπήρξε ποτέ προπονητής του. Ωστόσο, το προηγούμενο καλοκαίρι που ο Μιλόγεβιτς ήταν τεχνικός της Αλ Αχλί, παρακολουθούσε στενά τον Πορτογάλο και είχε σχηματίσει πολύ καλή άποψη για εκείνον, θέλοντας να τον φέρει στην Αραβία.

Ωστόσο, οι διοικούντες της ομάδας δεν του έκαναν το… χατίρι και δεν έφτασε ποτέ κάποια επίσημη πρόταση στην ΑΕΚ για τον 31χρονο μέσο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ