ΑΕΚ : Με πολλά προβλήματα κόντρα στον Άρη

ΑΕΚ : Με πολλά προβλήματα κόντρα στον Άρη

Η ΑΕΚ φιλοξενείται αύριο (11/4) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» από τον Άρη και τα προβλήματα της Ένωσης κάθε άλλο παρά λίγα είναι.

ΑΕΚ και Άρης διασταυρώνουν τα ξίφη τους αύριο (11/4) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Με την ολοκλήρωση της προπόνησης ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε τους «εκλεκτούς» για την αποστολή του αγώνα κόντρα στους Θεσσαλονικείς.

Τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει ο Δικέφαλος είναι παρά πολλά, με τον Ισπανό τεχνικό να μην έχει πολλές επιλογές ειδικότερα όσον αφορά την αμυντική γραμμή που προέκυψε και νέο πλήγμα, αυτό του Νταντσένκο.

Ο Ουκρανός οπισθοφύλακας υπέστη ρήξη συνδέσμων και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τρεις εβδομάδες, ενώ ο το παρών στην Θεσσαλονίκη δεν θα το δώσει ούτε ο Τσιγκρίνσκι παρότι είχε μπει κανονικά με την ομάδα από την Πέμπτη.

Συγκεκριμένα, εκτός αποστολής έμειναν οι Νταντσένκο, Τσιγκρίνσκι, Μαχαίρας, Χνιντ, Μπακάκης, Ραντόνια, Χριστόπουλος, Σαρδέλης, Σάκχοφ και Σιμόες.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Χατζηεμμανουήλ, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Σβάρνας, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Κοσίδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ