Ολυμπιακός : Οι σκέψεις Γκαρθία για το ματς με τον ΠΑΟΚ

Ολυμπιακός : Οι σκέψεις Γκαρθία για το ματς με τον ΠΑΟΚ

Οι ερυθρόλευκοι συνέχισαν με την σημερινή προπόνηση την προετοιμασία τους για το ματς με τον ΠΑΟΚ. Οι σκέψεις του Γκαρθία για το βασικό σχήμα και οι θέσεις για τις οποίες δεν έχει ακόμα αποφασίσει ο Ισπανός τεχνικός.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού συνέχισαν με την σημερινή προπόνηση, την προετοιμασία τους για το κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Ο τεχνικός της ομάδας του λιμανιού, Όσκαρ Γκαρθία έριξε βάρος στην τακτική, καταστρώνοντας τα πλάνα του για την εντεκάδα με την οποία θα παρατάξει τους πρωταθλητές κόντρα στον δικέφαλο του Βορρά.

Όπως αναφέραμε και στο χθεσινό ρεπορτάζ, ο Ισπανός προπονητής του Ολυμπιακού μπορεί να υπολογίζει στους Φορτούνη, Σισέ και Σεμπά οι οποίοι ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και είναι έτοιμοι για το πολύ μεγάλο παιχνίδι στην Τούμπα. Ο Φορτούνης δεν προπονήθηκε σήμερα αλλά για προληπτικούς λόγους και αναμένεται να προπονηθεί αύριο με την υπόλοιπη ομάδα. O 44χρονος τεχνικός των ερυθρόλευκων γνωρίζει πολύ καλά πόσο σημαντικό είναι για την ομάδα του λιμανιού το συγκεκριμένο παιχνίδι και ότι οι παίκτες της πειραϊκής ομάδας είναι υποχρεωμένοι να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους για να πάρουν τη νίκη.

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο Γκαρθία δεν φανέρωσε ούτε στην σημερινή προπόνηση τις σκέψεις του για την εντεκάδα με την οποία θα παρατάξει τους πειραιώτες στην Τούμπα. Όλα δείχνουν ότι ο προπονητής των πρωταθλητών θα κάνει τις δοκιμές στην προπόνηση της Παρασκευής. Το θετικό πάντως για τον Γκαρθία είναι ότι θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του.

Οι πληροφορίες πάντως από το Ρέντη αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός θα έχει αλλαγές στην βασική του εντεκάδα, σε σχέση με τους έντεκα που ξεκίνησαν τον αγώνα με τον Πανιώνιο. Το πλέον πιθανό σενάριο θέλει τον Σισέ ή τον Ένγκελς να παίρνει τη θέση του Νικολάου στο κέντρο άμυνας ενώ ο Κούτρης έχει πολλές πιθανότητες να είναι στο αριστερό άκρο της άμυνας αντί του Χατζισαφί.

Εδώ πάντως θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Ιρανός μπακ έκανε καλή εμφάνιση στο ματς με τον Πανιώνιο και αυτό δεν έχει περάσει απαρατήρητο από τον προπονητή του Ολυμπιακού. Αυτό σημαίνει ότι ο Χατζισαφί έχει κι αυτός πολλές πιθανότητες να είναι στην αρχική εντεκάδα της ομάδας του Πειραιά. Αυτή τη στιγμή η θέση του αριστερού μπακ ίσως να είναι το μοναδικό ερωτηματικό για τον Όσκαρ Γκαρθία.

Σε ότι αφορά την μεσαία γραμμή, θα πρέπει να θεωρείται σίγουρη η επιστροφή του Αλεξί Ρομαό. Ο Τογκολέζος αναμένεται να πάρει την θέση του Γκιγιόμ Ζιλέ και θα έχει δίπλα του τον Ταχτσίδη. Σε ότι αφορά τον Οτζίτζα (που σήμερα έκανε πρόγραμμα στο γυμναστήριο) και τον  Φορτούνη, ο Ισπανός τεχνικός θα περιμένει τις προπονήσεις Πέμπτης και Παρασκευής  πριν πάρει την απόφαση του, για το ποιος εκ των δύο θα είναι στη βασική εντεκάδα.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού καταλαβαίνουν πολύ καλά ότι είναι υποχρεωμένοι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό στο εκτός έδρας ματς με τον ΠΑΟΚ. Γνωρίζουν επίσης πολύ καλά ότι δεν χρειάζονται λόγια και υποσχέσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτό που θέλουν να δουν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού είναι μεγάλη προσπάθεια απ’ όλους τους ερυθρόλευκους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ