Σάκιτς : «Δύσκολο να εξηγήσουμε τι έγινε σήμερα»

Σάκιτς : «Δύσκολο να εξηγήσουμε τι έγινε σήμερα»

Ο Αυστριακός αμυντικός τόνισε ότι ο Άρης θα πρέπει να αφήσει πίσω την ήττα από την ΑΕΚ και να επικεντρώσει τη προσοχή του στη συνέχεια.

Ανεξήγητη χαρακτήρισε την άσχημη εμφάνιση της ομάδας του στο σημερινό παιχνίδι ο Εμάνουελ Σάκιτς. Ο Αυστριακός αμυντικός τόνισε ότι οι κιτρινόμαυροι θα πρέπει να στρέψουν τη προσοχή τους στη συνέχεια της αγωνιστικής περιόδου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη NOVA:

Για την άσχημη εμφάνιση του Άρη: «Είναι δύσκολο να το εξηγήσει κανείς. Δόθηκαν είς βάρος μας δύο πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο, ενώ είχαμε άσχημη αντίδραση στο δεύτερο γκολ. Είναι δύσκολο να εξηγήσουμε τι έγινε σήμερα»

Για τα λάθη στην άμυνα: «Είχαμε υπερβολικό κίνητρο να κερδίσουμε και αυτό ίσως μας επηρέασε. Δεν παίξαμε όπως συνήθως, ήμασταν βιαστικοί και επιπόλαιοι. Είναι δύσκολο, βέβαια, να επιστρέψεις στο παιχνίδι μετά από δύο πέναλτι. Τα οποία, μάλιστα, ήταν αμφιλεγόμενα. Όσο και αν μας πικραίνει, πρέπει να ξεχάσουμε άμεσα το συγκεκριμένο παιχνίδι και να παίξουμε όπως ξέρουμε στα επόμενα».

Για το αν τους επηρέασαν τα προβλήματα που είχε η ΑΕΚ: «Οχι, δεν νομίζω οτι ισχύει αυτό. Το κίνητρο που είχαμε μας οδήγησε σε λάθη. Δεν είχαμε πίεση. Ξέραμε ότι είμαστε στα Play Off και όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Έχουμε δείξει ότι μπορούμε να κοντράρουμε οποιαδήποτε ομάδα στην Ελλάδα. Ήταν δυνατό και σκληρό παιχνίδι. Πιστεύω οτι θα δείξουμε χαρακτήρα και θα απαντήσουμε στην επόμενη αναμέτρηση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ