Κλάτενμπεργκ είσαι σίγουρα εδώ; Ο αγαπημένος Μανούχος του ΠΑΟΚ και η ντροπή της Τρίπολης (vol2)

Κλάτενμπεργκ είσαι σίγουρα εδώ; Ο αγαπημένος Μανούχος του ΠΑΟΚ και η ντροπή της Τρίπολης (vol2)

Ομορφιές βγαλμένες από τα καλύτερα της Εξυγίανσης

Ένα χρόνο κοντά στην Ελλάδα ο Μάρκ Κλατενμπεργκ. Άραγε πόσο χρειάζεται για να πάρει χαμπάρι τι συμβαίνει στο δύσμοιρο ποδόσφαιρο μας. Ειδικά όπου τρυπώνουν Έλληνες διαιτητές. Στα ματς του ΠΑΟΚ. Στην Τρίπολη γίνονται όργια στο πρώτο ημίχρονο. Ένα πέναλτι που θα έδινε και ο Ιβάν Σαββίδης, που το είδε όλη η Ελλάδα αλλά όχι το VAR.

Μια φάση έμμεσου φάουλ πάνω στη γραμμή της εστίας του ΠΑΟΚ που ούτε που εξετάσθηκε. Μια δεύτερη φάση πέναλτι στο 45΄που και εδώ η παράβαση είναι προφανής. Γιατί όλα αυτά; Διότι ο Κλάτενμπεργκ δεν φέρνει ξένους διαιτητές στα ματς του Αστέρα. Θέλει μάλλον να κάνει… οικονομία. Και κάπως έτσι χώθηκε στο VAR ο Μανούχος που η ιστορία του με τον ΠΑΟΚ την τελευταία τριετία θυμίζει εγκυκλοπαίδεια. Ευαγγέλου, Μανούχος και… γκολ για να σε βάλω στο νόημα.

Προφανής η αλλοίωση της αναμέτρησης. Σε μια αγωνιστική που ο ΠΑΟΚ (με νίκη του Παναθηναϊκού στο Καραϊσκάκης) θα μπορούσε να πέσει και 5ος στην βαθμολογία. Σε θέση εκτός Ευρώπης. Παρτίδα Χριστιανοί-Λιοντάρια στο «Θ. Κολοκοτρώνης», βγαλμένη από τα καλύτερα της Εξυγίανσης.

Γιατί; Διότι έβαλαν Έλληνες διαιτητές. Και κυρίως γιατί έβαλαν στο VAR τον Μανούχο που δεν έχει κανένα πρόβλημα να γίνεται θέμα συζήτησης και να γελά μαζί του ολόκληρη η Ελλάδα. Το έχει αποδείξει κατ επανάληψη. Και μάλιστα και μέσα στην Τρίπολη.

Δείτε τη φάση του διπλού πέναλτι στο 3.14»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ