Σφιντέρσκι : «Το μυαλό μου είναι μόνο στον ΠΑΟΚ, τα υπόλοιπα μετά το τέλος της σεζόν»

Σφιντέρσκι : «Το μυαλό μου είναι μόνο στον ΠΑΟΚ, τα υπόλοιπα μετά το τέλος της σεζόν»

Ο Κάρολ Σφιντέρσκι μίλησε μετά την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα (1-1) και τόνισε πως το μυαλό του είναι μόνο στον Δικέφαλλο του βορρά και όχι στο μέλλον του.

Μετά την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα (1-1) ο Κάρολ Σφιντέρσκι τόνισε ότι το μυαλό του είναι μόνο στον Δικέφαλλο του βορρά και όχι στο μέλλον του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την ισοπαλία με τον Αστέρα Τρίπολης: «Είμαστε απογοητευμένοι. Έπρεπε να τελειώσουμε το παιχνίδι νωρίς. Είναι στενάχωρο αλλά έχουμε μπροστά μας λίγες ημέρες να ξεκουραστούμε και έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή».

Για το πόσο επηρεάζει την ομάδα για την συνέχεια: «Όλοι οι παίκτες είναι πολύ καλοί παίκτες, ο κόουτς διαλέγει την καλύτερη ενδεκάδα, η σεζόν είναι πάρα πολύ δύσκολη και έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να βρει την σταθερότητα: «Σίγουρα χρειαζόμαστε μια σταθερότητα σε όλες τις γραμμές. Η εικόνα της ομάδας σήμερα ήταν αρκετά καλή, αξίζαμε τη νίκη αλλά φεύγουμε μόνο με έναν βαθμό από την Τρίπολη. Κοιτάμε μόνο μπροστά και έχουμε να κερδίσουμε πολλά».

Για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ: «Το μυαλό μου είναι μόνο στον ΠΑΟΚ. Έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας και δεν σκέφτομαι τι θα γίνει το καλοκαίρι. Έχω κάποια επαφή με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, αλλά αυτή τη στιγμή, με νοιάζει η ομάδα και οι στόχοι της. Σ’ αυτό αφοσιώνομαι. Τα υπόλοιπα μετά το τέλος της σεζόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ