«Ο ΠΑΟΚ ήθελε τον Μενέσες αλλά εκείνος προτίμησε Αλ Νασρ

«Ο ΠΑΟΚ ήθελε τον Μενέσες αλλά εκείνος προτίμησε Αλ Νασρ

Σε διαπραγματεύσεις με τον Μάνο Μενέσες ήταν ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με ΜΜΕ της Βραζιλίας ωστόσο ο 58χρονος τεχνικός προτίμησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Αλ Νασρ.

Ο Μάνο Μενέσες θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αλ Ναρσ και με αφορμή αυτό το γεγονός ΜΜΕ από την Βραζιλία αποκάλυψαν πως ο 58χρονος τεχνικός βρέθηκε σε συζητήσεις και με τον ΠΑΟΚ.

Χωρίς να αναφέρεται συγκεκριμένη χρονική περίοδος που συνέβη αυτό, οι Βραζιλιάνοι τονίζουν πως ο Μενέσες βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις με τον Δικέφαλο αλλά προτίμησε τελικά την  Αλ Νασρ.

Όσα αναφέρουν οι Βραζιλιάνοι:

«Ανακοινώθηκε την περασμένη Παρασκευή από την Αλ Νασρ της Σαουδικής Αραβίας ο Μάνο Μενέσες. Ο Βραζιλιάνος κόουτς αρνήθηκε πριν από λίγες μέρες πρόταση της Εθνικής ομάδας της Νότιας Αφρικής, η οποία τον Μάρτιο αποκλείστηκε στο ομαδικό στάδιο των Προκριματικών για το Αφρικανικό Κύπελλο Εθνών το 2021.

Πρόσφατα, ο Μάνο Μενέσες είχε ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ αλλά προτίμησε να επιλέξει την ασιατική αγορά και να συνεχίσει την καριέρα του εκτός Βραζιλίας, στην Αλ Νασρ. Ο άλλοτε ομοσπονδιακός προπονητής της «σελεσάο» βγαίνει για δεύτερη φορά εκτός Βραζιλίας για να κοουτσάρει ομάδα, μετά το 2016 όταν είχε εργαστεί στην κινεζική Σαντόνγκ Λουνένγκ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ