Εξετάζει την παραμονή του Μπάμπα ο ΠΑΟΚ

Εξετάζει την παραμονή του Μπάμπα ο ΠΑΟΚ

Ο Μπάμπα Ράχμαν θέλει να μείνει και μετά τον δανεισμό του στον ΠΑΟΚ, όμως τα δεδομένα σχετικά με τον αριστερό μπακ του Δικεφάλου του βορρά είναι συγκεκριμένα.

Η απόκτηση του Μπάμπα Ράχμαν από την Τσέλσι τον περασμένο Ιανουάριο για τον ΠΑΟΚ ήρθε για να καλύψει το κενό του που άφησε ο Δημήτρης Γιαννούλης που έφυγε για τη Νόριτς. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» τον απέκτησε για πέντε μήνες μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν, χωρίς να πληρώσει «ενοίκιο» στους Άγγλους που καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος του συμβολαίου του.

Λίγους μήνες μετά όμως στον ΠΑΟΚ είναι σε δίλημμα και δεν έχουν αποφασίσει αν θα προσπαθήσουν να κρατήσουν τον Σενεγαλέζο μπακ και μετά τη λήξη του δανεισμού του, με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή πάντως να θέλει να παραμείνει στην Τούμπα. Τα δεδομένα της υπόθεσης είναι συγκεκριμένα και ο δανεισμός του ποδοσφαιριστή από την Τσέλσι έχει ειδικούς όρους.

Στη συμφωνία του ΠΑΟΚ με την Τσέλσι δεν υπάρχει οψιόν αγοράς, αλλά προβλέπεται ότι αν ο Δικέφαλος και ο Μπάμπα επιθυμούν να επεκτείνουν τη συνεργασία τους αυτό μπορεί να συμβεί με νέο δανεισμό. Για αυτό τον λόγο είχε ανανεώσει το συμβόλαιό του ο Αφρικανός οπισθοφύλακας μέχρι το 2023 με τους Λονδρέζους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ