ΑΕΚ : Η LG «μπαίνει» στην «Αγιά-Σοφιά»

ΑΕΚ : Η LG «μπαίνει» στην «Αγιά-Σοφιά»

Σε συμφωνία με την LG Electronics για την «Αγια-Σοφιά» ήρθε η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Μια εταιρεία που έχει συνδέσει το όνομά της με την ΠΑΕ ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια, θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και μέσα στην «Αγιά-Σοφιά».

Σήμερα ανακοινώθηκε η συμφωνία του συλλόγου με την LG που θα είναι αποκλειστικός τεχνολογικός πάροχος στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ για τα πρώτα τρία χρόνια λειτουργίας του.

Αυτό σημαίνει ότι οι δύο μεγάλοι φωτεινοί πίνακες στην «Αγιά-Σοφιά» θα φέρουν την «υπογραφή» της γνωστής εταιρείας. Θα έχουν εμβαδό 180 τ.μ., υψηλή συχνότητα, πιστή χρωματική απόδοση, αλλά και αντοχή σε συνθήκες εξωτερικού χώρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«H LG Electronics θα αποτελέσει τον Τεχνολογικό Πάροχο του νέου γηπέδου της ομάδας μας OPAP ARENA, σε μια συμφωνία αποκλειστικής βάσης, συνολικής διάρκειας τριών (3) ετών.

Μέσω των προϊόντων της LG Εlectronics, που διαχρονικά χαρακτηρίζονται από τεχνολογίες αιχμής και απαράμιλλη αξιοπιστία, η OPAP ARENA θα καλύψει τις ανάγκες της σε digital signage (ψηφιακή απεικόνιση) εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, προσφέροντας έτσι σε όλους τους επισκέπτες και φιλάθλους μοναδικές εμπειρίες θέασης και ψυχαγωγίας!

Για την επίτευξη της συμφωνίας, ο Γενικός Διευθυντής της LG Electronics Ελλάς κος ‘Αρης Κουτελός δήλωσε: «Είναι ιδιαίτερη χαρά για εμάς να συμμετέχουμε ενεργά σε ένα τόσο μεγάλο έργο που θα φιλοξενήσει σημαντικούς αθλητικούς αγώνες της ΑΕΚ και θα δώσει τη δυνατότητα στους φιλάθλους να παρακολουθήσουν από κοντά την πορεία της αγαπημένης τους ομάδας.

Για την LG ο αθλητισμός αποτελεί βασικό πυλώνα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της και στόχος μας είναι μέσα από τις καινοτόμες λύσεις και τα προϊόντα μας, να συμβάλλουμε στην ενίσχυση και ανάδειξή του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ