Καγκάβα : «Να αποδείξω πως είμαι έτοιμος και να επιστρέψω στην Εθνική»

Καγκάβα : «Να αποδείξω πως είμαι έτοιμος και να επιστρέψω στην Εθνική»

Την επιθυμία του να φορέσει ξανά τη φανέλα της Εθνικής Ιαπωνίας εξέφρασε σε δηλώσεις του ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ. Σίντζι Καγκάβα.

Ο Σίντζι Καγκάβα μίλησε για την επιθυμία του να επιστρέψει στην Εθνική ομάδα της Ιαπωνίας, αναφέροντας τους λόγους που τα τελευταία χρόνια δεν έχει φορέσει το εθνόσημο στο στήθος.

Ο μεσοεπιθετικός των «ασπρόμαυρων» τόνισε πως το ότι είχε μείνει αρκετό καιρό χωρίς ομάδα ήταν ο βασικός λόγος, ωστόσο επισήμανε πως θα δουλέψει σκληρά ώστε να κερδίσει ξανά τη θέση του.

Οι δηλώσεις του Σίντζι Καγκάβα:

«Φυσικά και η κατάσταση είναι δύσκολη αφού δεν έχω αγωνιστεί το τελευταίο διάστημα, ενώ έμεινα και αρκετό διάστημα χωρίς ομάδα. Αποδέχθηκα την κατάσταση και δούλεψα. Πάντως δεν πρόκειται να παρατήσω.

Δεν έχω χάσει την εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και θέλω να αποδείξω ότι είμαι δυνατός. Πρέπει να δείξω το ποιος είμαι στο γήπεδο. Θα συνεχίζω να το αντιμετωπίζω όλο ήρεμα και με πίστη στις δυνάμεις μου.

Νιώθω ότι μπορώ να το κάνω. Δεν έχει να κάνει με τα παλαιότερα επιτεύγματα μου ή την εμπειρία μου αλλά με το τι μπορώ να προσφέρω τη δεδομένη χρονική στιγμή . Πρέπει να δείξω την ετοιμότητα μου για να επιστρέψω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ