Μαρτίνς : «Έτσι δημιουργήσαμε τον μεγάλο Ολυμπιακό»

Μαρτίνς : «Έτσι δημιουργήσαμε τον μεγάλο Ολυμπιακό»

Ο Πέδρο Μαρτίνς παραχώρησε συνέντευξη στην Πορτογαλία και αναφερόμενος στον Ολυμπιακό έκανε λόγο για πρότζεκτ που δεν έχει ολοκληρωθεί, στάθηκε στην ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας αλλά και τους τίτλους που έχει κατακτήσει.

Περιζήτητος είναι στα Μέσα της Πορτογαλίας ο Πέδρο Μαρτίνς μετά την κατάκτηση (και) του φετινού πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» παραχώρησε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό «tsf» της πατρίδας του και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους τίτλους που έχει κατακτήσει με τους Πειραιώτες σε αυτά τα τρία χρόνια, τα όνειρα για ευρωπαϊκή διάκριση ενώ στάθηκε και στην υπομονή του Βαγγέλη Μαρινάκη μετά τον πρώτο χρόνο συνεργασίας τους.

Όσα είπε ο Μαρτίνς:

Για την πανδημία στο ποδόσφαιρο: «Eίμαστε για δύο σεζόν, σχεδόν, χωρίς οπαδούς στα γήπεδα. Αυτό από μόνο του, είναι ήδη παράξενο και δυσκολεύει τη δουλειά για όσους θέλουν το ποδόσφαιρο, τους οπαδούς, το πάθος. Προκαλεί θλίψη».

Για τη φετινή σεζόν: «Είναι μια ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά. Παίζουμε σχεδόν δύο χρόνια ασταμάτητα. Παρότι έχουμε μακροπρόθεσμο πλάνο, μπορώ να πω ότι το σχεδιάζουμε ώρα με την ώρα, μέρα με τη μέρα επί 18 μήνες. Είναι μια υπέροχη εμπειρία γνώσης, έχουμε μεγαλώσει πολύ μαζί της. Έχουμε ένα σταθερό σύνολο, στο οποίο οι παίκτες ξέρουν τον προπονητή και ο προπονητής τους παίκτες».

Για την πρώτη του σεζόν: «Ήταν απαραίτητο να κάνουμε μια πλήρη αναδιάρθρωση, να δημιουργήσουμε μια νέα φιλοσοφία για τον σύλλογο και την ομάδα. Δημιουργήθηκε το «μεγάλο σχέδιο «, το οποίο μας επέτρεψε να κατακτήσουμε αυτά που πετύχαμε. Πολλοί νέοι παίκτες, πολλές αποχωρήσεις και μια νέα φιλοσοφία, ένα εντελώς διαφορετικό έργο. Η ομάδα έπαιξε καλά και τους προηγούμενους έξι μήνες και έδειξε σημάδια ότι δημιουργείται ένα πολύ δυνατό γκρουπ. Το είχαν καταλάβει όλοι. Ο πρόεδρος, οι οπαδοί που είναι πάντα απαιτητικοί και μας υποστήριζαν. Υπήρχε υπομονή γιατί η ομάδα ανταποκρινόταν και έδινε αγώνες με μεγάλη ποιότητα, είχε εξέλιξη».

Για την πορεία στο φετινό Champions League: «Η ομάδα χτυπήθηκε από κορωνοϊό σε κρίσιμες στιγμές στο Champions League. Αυτό ήταν που δεν μας επέτρεψε να μονομαχήσουμε με την Πόρτο για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Η Σίτι και η Πόρτο ήταν οι καλύτερες ομάδες στον όμιλο και με την αξία τους κατάφεραν να περάσουν. Με την Άρσεναλ είχαμε πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας, με αποτέλεσμα να δυσκολέψει το έργο μας. Ήταν θετική πορεία, αλλά θέλαμε περισσότερα και θα προσπαθήσουμε τη νέα σεζόν».

Παράλληλα στο ρεπορτάζ της ιστοσελίδας του ραδιοφώνου αναφέρεται πως «Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να μείνει μέχρι το 2022» με τον Πορτογάλο τεχνικός να αναφέρει σχετικά με το μέλλον του στην ομάδα ότι «Έχουμε ένα ανολοκλήρωτο πρότζεκτ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ