Άρης : Το παλεύει για Παναθηναϊκό ο Γκάμα

Άρης : Το παλεύει για Παναθηναϊκό ο Γκάμα

Ο Μπρούνο Γκάμα προσπαθεί να προλάβει την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, με τον μεσοεπιθετικό του Άρη να θέλει σαν τρελός να αγωνιστεί.

Ο Μπρούνο Γκάμα είναι τραυματίας, καθώς έχει υποστεί θλάση και δεν αγωνίστηκε ούτε στο ματς με την ΑΕΚ, όπου ο Άρης ηττήθηκε με 3-1 για την τρίτη αγωνιστική των play off της Superleague. Οι κίτρινοι ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό και ο έμπειρος μεσοεπιθετικός βρίσκεται σε πρόγραμμα θεραπείας, κατι που σημαίνει ότι δύσκολα θα προλάβει να είναι έτοιμος.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ καλείται να κάνει αγώνα δρόμο για να προλάβει το παιχνίδι με τους πράσινους, όμως θέλει σαν τρελός να αγωνιστεί και αυτό αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο. Οι πιθανότητες αυτή τη στιγμή είναι μοιρασμένες, με τον Άκη Μάντζιο να τον θέλει στα πλάνα του, αλλά από την άλλη να μην θέλει να ρισκάρει ενδεχόμενη υποτροπή που θα τον αφήσει εκτός δράσης για ακόμη μεγαλύτερο διάστημα και από πιο πολλά παιχνίδια.

Από εκεί και πέρα, ο Νικόλας Ιωάννου προπονήθηκε κανονικά και θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα με το «τριφύλλι», κάτι που δεν ισχύει για τον Έργκους Κάτσε που είχε στομαχικές διαταραχές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ