ΑΕΚ : Ετοιμάζει νέα πρόταση για Ολιβέιρα

ΑΕΚ : Ετοιμάζει νέα πρόταση για Ολιβέιρα

Η ΑΕΚ θέλει να κρατήσει τον Νέλσον Ολιβέιρα και μετά το καλοκαίρι, για αυτό τον λόγο ετοιμάζει νέα βελτιωμένη πρόταση στον Πορτογάλο.

Η ΑΕΚ παρότι έχει μεγάλη οικονομική διαφορά με την πλευρά του Νέλσον Ολιβέιρα δεν το βάζει κάτω και αναμένεται να επανέλθει με νέα βελτιωμένη προσφορά για να πείσει τον Πορτογάλο φορ να παραμείνει στην ομάδα. Στόχος των κιτρινόμαυρων είναι να κρατήσει τον Ολιβέιρα και μετά το καλοκαίρι όταν και ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του, όμως η πρώτη πρόταση που έκανε με σημαντικά μειωμένες αποδοχές (στα 700.000 ευρώ ετησίως) έπεσε στο κενό.

Η ΑΕΚ ωστόσο, σύμφωνα με την «Ώρα για Σπορ» είναι διατεθειμένη να καταθέσει νέα πρόταση προς τον 29χρονο άσο για κλειστό διετές συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές σε σχέση με τις 700.000 ευρώ που είχε κάνει πριν μερικές μέρες.

Από την πλευρά του ο ίδιος ο παίκτης ψάχνεται στο εξωτερικό αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει βρει κάποια ομάδα από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, κάτι που αυτόματα σημαίνει ότι η υπόθεση παραμονής του στην ΑΕΚ είναι ανοιχτή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ