Ραντεβού Παναθηναϊκού – Αλεξανδρόπουλου για νέο συμβόλαιο

Ραντεβού Παναθηναϊκού – Αλεξανδρόπουλου για νέο συμβόλαιο

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος αναμένεται την Πέμπτη (15/4) να έχει συνάντηση με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού για νέο συμβόλαιο.

Την Πέμπτη (15/04) αναμένεται να πραγματοποιηθεί το ραντεβού ανάμεσα στον Πιέρ Ντρεοσί και την πλευρά του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου, προκειμένου να συζητήσουν το θέμα της επέκτασης του συμβολαίου του έως το καλοκαίρι του 2024 με τον Παναθηναϊκό.

Οι «πράσινοι» είχαν ενημερώσει εδώ και μέρες τους εκπροσώπους του 19χρονου μέσου για την πρόθεσή τους να βρεθούν από κοντά και να προχωρήσουν το θέμα του νέου συμβολαίου του Έλληνα μέσου, ο οποίος δεσμεύεται έως τον Ιούνιο του 2022. Κι απ’ τη στιγμή που ο ατζέντης του επιστρέφει στην Ελλάδα σήμερα (Τετάρτη 14/04), προγραμμάτισαν αμέσως τη συνάντησή τους.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να «δέσει» με νέα πολυετή συμφωνία ένα απ’ τα πιο σημαντικά ποδοσφαιρικά κομμάτια της ομάδας και θα του προτείνει βελτιωμένες αποδοχές για την επόμενη τριετία, καλύπτοντας και στο οικονομικό σκέλος το ρόλο και τη θέση που έχει πλέον στην ομάδα ο νεαρός μέσος, ο οποίος έχει γίνει βασικό στέλεχος της «πράσινης» ενδεκάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ