Παναθηναϊκός : Η ΠΑΕ παίρνει και άλλες πρωτοβουλίες για το γήπεδο

Παναθηναϊκός : Η ΠΑΕ παίρνει και άλλες πρωτοβουλίες για το γήπεδο

Η παρέμβαση της ΠΑΕ στις επαφές του Ερασιτέχνη με τις τράπεζες για το αθλητικό κέντρο, είναι μόνο η πρώτη ενέργεια για να επισπευσθούν οι εξελίξεις για τη Διπλή Ανάπλαση.

Έτοιμη να αναλάβει και άλλες πρωτοβουλίες για να δώσει λύσεις για σε ζητήματα που αφορούν τη Διπλή Ανάπλαση και έχουν «κολλήσει», είναι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Η κάλυψη του κόστους της εκπόνησης των προμελετών για το αθλητικό κέντρο του Ερασιτέχνη στο Βοτανικό ήταν μόνο μία ενέργεια.

Ο Γιάννης Αλαφούζος είχε ενημερωθεί για την κωλυσιεργία στις επαφές μεταξύ του Ερασιτέχνης και της ΑΕΠ Ελαιώνα, που εκπροσωπεί την Alpha Bank και την Τράπεζα Πειραιώς και αποφάσισε να παρέμβει. Με τον τρόπο του, θεωρεί ότι θα ξεμπλοκάρει τις εξελίξεις και θα δώσει το στίγμα και στους άλλους εμπλεκόμενους για να επιταχύνουν.

Διότι είναι γεγονός πως η διαπραγμάτευση που έχει καθυστερήσει πιο πολύ από κάθε άλλη, αφορά το αθλητικό κέντρο του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού. Επειδή ο Σύλλογος ζητά αναπροσαρμογή των προδιαγραφών του, οι προηγούμενες μελέτες αχρηστεύονται και πρέπει να αντικατασταθούν. Αλλά οι τράπεζες ενεργούν με βραδύτητα και προκάλεσαν την παρέμβαση του Αλαφούζου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ερασιτέχνης δεν ήταν ενήμερος για την πρωτοβουλία του Αλαφούζου και ουσιαστικά την έμαθε από τα ΜΜΕ!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ