ΠΑΟΚ : Έτοιμος για Ολυμπιακό ο Ίνγκασον

ΠΑΟΚ : Έτοιμος για Ολυμπιακό ο Ίνγκασον

Ο Σβέριρ Ίνγκασον επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης του ΠΑΟΚ και θα βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του Πάμπλο Γκαρσία για το ματς με τον Ολυμπιακό.

Στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης του ΠΑΟΚ επέστρεψε ο Σβέριρ Ίνγκασον, με τον Ισλανδό στόπερ του Δικεφάλου του βορρά να ξεπερνάει τις ενοχλήσεις που αισθάνθηκε στο γόνατο και είναι πανέτοιμος για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Πάμπλο Γκαρσία είδε για ακόμη μια μέρα τον Σίντζι Καγκάβα να κάνει ατομικό πρόγραμμα και ποδήλατο, ενώ όσον αφορά την προπονηση έδωσε έμφαση στο τακτικό κομμάτι, αφού το προπονητικό επιτελείο του ΠΑΟΚ έδειξε μέσα από διάφορα παιχνίδια στους παίκτες του Δικεφάλου τι ζητάει για το ματς με τους ερυθρόλευκους.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Η αντίστροφη μέτρηση φτάνει στο τέλος της και η ώρα του ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός πλησιάζει. Παίκτες και τεχνικό επιτελείο δουλεύουν καθημερινά προκειμένου να εμφανιστούν έτοιμοι στον αγωνιστικό χώρο και να παλέψουν για τη νίκη.

Την Παρασκευή (16.04) το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης είχε να κάνει με την τακτική προσέγγιση του αγώνα. Πέρα από κάποιες δρομικές ασκήσεις και rondo, το τεχνικό επιτελείο έδειξε μέσα από διάφορα παιχνίδια στους παίκτες τι ακριβώς θέλει να δει από αυτούς στο γήπεδο την Κυριακή (18.04).

Ο Ίνγκι Ίνγκασον προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα χωρίς ενοχλήσεις.

Ο Σίντζι Καγκάβα έκανε θεραπεία και ποδήλατο, ο Νίκα Νινούα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ο Άντριαν Περέιρα έμεινε στην πισίνα για ασκήσεις, ενώ ο Ενέα Μιχάι ακολούθησε το πρόγραμμά του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ