Ολυμπιακός : Χωρίς Μπα με ΠΑΟΚ

Ολυμπιακός : Χωρίς Μπα με ΠΑΟΚ

Το πρόβλημα στη μέση τον αφήνει εκτός για τον αγώνα στη Τούμπα – Τι σκέφτεται για την ενδεκάδα ο Μαρτίνς

Χωρίς τον Ουσεινού Μπα θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στην Τούμπα καθώς ο Σενεγαλέζος στόπερ ταλαιπωρεί ακόμη από το πρόβλημα που έχει στη μέση του και τον ανάγκασε να αποχωρήσει από το ντέρμπι με τον ΠΑΟ. Ο Μπα μάλιστα επισκέφτηκε ειδικό γιατρό για να ξεπεράσει όσο πιο γρήγορα το πρόβλημα του ενώ όλο αυτό το διάστημα εντείνει τις θεραπείες του με στόχο να είναι όσο το συντομότερο γίνεται και πάλι στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς.

Σε αντίθεση με τον Μπα ο Πέδρο Μαρτίνς είδε τον Σωκράτη να επιστρέφει σε κανονικούς ρυθμούς ενώ ο Χασάν συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα με τις ελπίδες να είναι υπέρ του για να προλάβει τον αγώνα της Κυριακής. Όσον αφορά τα αγωνιστικά πλάνα του Μαρτίνς η επιστροφή σε τετράδα στην άμυνα, στο 4-2-3-1 μοιάζει πιο πιθανή. Ο Πορτογάλος στην προπόνηση πάντως δοκίμασε διάφορα πράγματα, τόσο σε σχήματα όσο και σε πρόσωπα θέλοντας να έχει έτοιμες λύσεις για ότι τελικά αποφασίσει.

Ο Μαρτίνς έχει στο μυαλό του και τον Λαλά για λύση στο κέντρο της άμυνας, όπως τον είχε δοκιμάσει και πριν από το πρώτο ματς με την Άρσεναλ όπου και τότε είχε πρόβλημα και τελικά δεν έπαιξε ο Μπα. Πιο ξεκάθαρα τα πράγματα θα γίνουν στην αυριανή τελευταία προπόνηση όπου ο Μαρτίνς θα ξέρει σίγουρα σε ποιους μπορεί να υπολογίζει και θα κάνει και τις τελικές δοκιμές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ