Ολυμπιακός : Οι σκέψεις του Μαρτίνς για Τούμπα και η δοκιμή με Αβραάμ

Ολυμπιακός : Οι σκέψεις του Μαρτίνς για Τούμπα και η δοκιμή με Αβραάμ

Ο Πέδρο Μαρτίνς φαίνεται πως θα προτιμήσει και για την Τούμπα το 3-4-3, με τον Πορτογάλο να δοκιμάζει στη σημερινή προπόνηση τον Αβραάμ αντί του Μπα.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Κυριακή στην Τούμπα τον ΠΑΟΚ για την 4η αγωνιστική των play off, σε ένα ματς όπου οι ερυθρόλευκοι θέλουν μόνο τη νίκη. Μπορεί οι ερυθρόλευκοι να στέφθηκαν πρωταθλητές μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, όμως ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θέλει ούτε στιγμή να χαλαρώσουν οι παίκτες του μέχρι και την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας.

Ο Πορτογάλος τεχνικός καταστρώνει τα πλάνα του για την ενδεκάδα στο ματς με τον ΠΑΟΚ και θα χρησιμοποιήσει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα για να φύγει με το διπλό από την Τούμπα. Στη σημερινή προπόνηση ο Μαρτίνς δοκίμασε κάποια πράγματα με δεδομένη την απουσία του Μπα, αλλά και την πιθανή του Σεμέδο λόγω ενοχλήσεων.

Ο προπονητής των Πειραιωτών με βάση τα όσα δοκίμασε φαίνεται πως θα επιλέξει σε ακόμη ένα ματς σχηματισμό 3-4-3, αφού βλέπει ότι αποδίδει περίφημα. Στο τέρμα θα είναι σίγουρα ο Σα, ενώ στην τριάδα της άμυνας δοκίμασε τους Παπασταθόπουλο και Χολέμπας με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο στο πλευρό τους.

Στην τετράδα της μεσαίας γραμμής μοιάζει πιο πιθανό να επιλέξει τους Εμβιλά, Καμαρά στον άξονα, αφήνοντας στον πάγκο τον Ανδρέα Μπουχαλάκη και τους Ανδρούτσο και Ρέαμπτσιουκ σε ρόλο μπακ χαφ. Στην τριάδα της επίθεσης από την άλλη αναμένεται είναι οι Μασούρας και Μπρούμα στις πλευρές, με τον Ελ Αραμπί στην κορυφή της επίθεσης. Τόσο ο Βαλμπουενά αλλά και ο Φορτούνης φαίνεται πως θα είναι στον πάγκο, ενώ ο Μαρτίνς θα περιμένει και την αυριανή προπόνηση για να δει και την κατάσταση του Αχμέντ Χασάν, ο οποίος επίσης είναι αμφίβολος για το κυριακάτικο ματς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ