ΑΕΚ : Προσοχή στην… εκδίκηση του Ράσταβατς

ΑΕΚ : Προσοχή στην… εκδίκηση του Ράσταβατς

Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ στο πιο must win παινχίδι για εκείνη στα πλέι οφ. Και στο πιο εύκολο θεωρητικά. Ωστόσο, θέλει ιδιαίτερη προσοχή λόγω... Ράσταβατς.

Το τι συμβαίνει στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο είναι γνωστό. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ «τρέχουν» για την επόμενη σεζόν και «τρέμουν» για τη φετινή. Από Δευτέρα έως Παρασκευή έχει… προπονητολογία και το Σ/Κ αφοσίωση στις αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Είναι δεδομένο πως ο Μανόλο Χιμένεθ παρά τη στήριξη που δέχεται από τον Δικέφαλο δεν πρόκειται να συνεχίσει να κάθεται στον πάγκο του μετά το καλοκαίρι. Ότι και να κάνει, ακόμα και αν συνδυάσει τη 2η θέση με κατάκτηση Κυπέλλου, δεν θα αλλάξει κάτι, διότι η απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη είναι ειλημμένη.

Έτσι λοιπόν, η Ένωση το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στην αναζήτηση του διαδόχου του Ισπανού τεχνικού. Στην αναζήτηση του ανθρώπου που ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ θα του δώσει τα «κλειδιά» ώστε να φτιάξει την ομάδα της «Αγιάς Σοφιάς».

Στο… ψαχτήρι που κάνουν οι «κιτρινόμαυροι» τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζει είναι αρκετά. Βλάνταν Μιλόγεβιτς, Ραζβάν Λουτσέσκου, Ερόλ Μπουλούτ και κάποιοι Ισπανοί από το… πάνω ράφι.
Ωστόσο, πριν από όλες αυτές τις περιπτώσεις που εξετάζονται σοβαρά (άλλες λιγότερο, άλλες περισσότερο) από τους ανθρώπους του Δικεφάλου, υπήρχε και άλλο ένα όνομα στο στόχαστρο, το οποίο συνδέεται και με την προσοχή που πρέπει να δείξει η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ σήμερα.

Ο λόγος για τον προπονητή του Αστέρα Τρίπολης, Μίλαν Ράσταβατς. Ο Σέρβος τεχνικός υπήρξε στα «ραντάρ» της Ένωσης, όμως τελικά δεν προχώρησαν ποτέ την περίπτωση του οι «κιτρινόμαυροι», καθώς έκαναν focus τόσο στον Ραζβάν Λουτσέσκου όσο και στον Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Μπορεί ο Ράσταβατς να επέκτεινε προ ημερών για άλλα δύο χρόνια τη συνεργασία του με τους Αρκάδες, όμως πριν από αυτό ήλπιζε σε μια μεγαλύτερη πρόκληση. Ήθελε να κάνει το μεγάλο βήμα στην προπονητική του καριέρα, όπως είχε δηλώσει και ο ίδιος. Και η ΑΕΚ ήταν η ομάδα που θα μπορούσε να του δώσει την ευκαιρία. Αλλά τελικώς δεν συνέβη ποτέ και αυτό κατά πάσα πιθανότητα δεν θα το έχει ξεχάσει ο 47χρονος.

Αυτό είναι που πρέπει να προσέξει η Ένωση στο σημερινό παιχνίδι, το οποίο θεωρητικά είναι το πιο εύκολο σε σχέση με τα υπόλοιπα των πλέι οφ. Η νίκη στο συγκεκριμένο ματς αποτελεί μονόδορμος για την ΑΕΚ, η οποία έρχεται με… φόρα από το «Κλεάνθης Βικελίδης», όπου πανηγύρισε την πρώτη της νίκη μετά από έναν μήνα και θέλει να «χτίσει» ένα σερί που θα της εξασφαλίσει το ευρωπαϊκό εισητήριο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ