ΑΕΚ : Αποφασίζει για την… αιχμή του δόρατος ο Χιμένεθ

ΑΕΚ : Αποφασίζει για την… αιχμή του δόρατος ο Χιμένεθ

Την τελική απόφαση για τη θέση του σέντερ φορ απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης αναμένεται να πάρει ο Μανόλο Χιμένεθ.

Σε ρυθμούς Αστέρα Τρίπολης κινούνται στο στρατόπεδο της ΑΕΚ, με την Ένωση να υποδέχεται την Κυριακή (17:15) τους Αρκάδες για την 4η αγωνιστική των play off της Super League, επιθυμώντας να δώσει συνέχεια στο διπλό απέναντι στον Άρη.

Ένα από τα διλήμματα που φέρεται να έχει ο Μανόλο Χιμένεθ, είναι η θέση του σέντερ φορ, καθώς ο Ισπανός δεν έχει πάρει ακόμη την τελική του απόφαση. Από τη μία ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, ο οποίος στα τελευταία παιχνίδια δείχνει να είναι σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση και από την άλλη ο Νέλσον Ολιβέιρα που επί Χιμένεθ έχει αγωνιστεί περισσότερες φορές ως βασικός.

Ο Ανδαλουσιανός αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1, με το δίλημμα της κορυφής να είναι το μόνο που φαίνεται να τον προβληματίζει τη δεδομένη στιγμή. Εκτός του Τάνκοβιτς που ένιωσε μερικές ενοχλήσεις στην τελευταία προπόνηση, η υπόλοιπη ενδεκάδα δεν αναμένεται να έχει πολλές αλλαγές, με τον Τσιντώτα να παίρνει θέση κάτω από την εστία.

Ο Βασιλαντωνόπουλος αναμένεται να εξαργυρώσει την πολύ καλή εμφάνιση στο Βικελίδης, με τον Λόπες να παίρνει θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας, δίπλα στους Νεντελτσεάρου και Σβάρνα.

Σιμάνσκι και Γαλανόπουλος είναι τα… φαβορί για το δίδυμο του άξονα, με τον Μάνταλο να είναι ο βασικός υποψήφιος για τον ρόλο του «10ριου». Στα δεξιά ο Γκαρσία θα έχει σίγουρα τη θέση του, ενώ αριστερά αναμένεται να δώσει το «παρών» ο Αλμπάνης που δεν είχε κάτι το σοβαρό…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ