Χιμένεθ: «Ο Γαλανόπουλος δεν έχει ταβάνι, είναι άδικο που… σταυρώνουν Αθανασιάδη και Τσιντώτα» (vid)

Χιμένεθ: «Ο Γαλανόπουλος δεν έχει ταβάνι, είναι άδικο που… σταυρώνουν Αθανασιάδη και Τσιντώτα» (vid)

Ο Μανόλο Χιμένεθ αποθέωσε τον Κώστα Γαλανόπουλο, ενώ υπερασπίστηκε τους Αθανασιάδη και Τσιντώντα, τονίζοντας πως είναι άδικο που τους... σταυρώνουν.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Μανόλο Χιμένεθ για τον Κώστα Γαλανόπουλο, ενώ υπερασπίστηκε τους Αθανασιάδη και Τσιντώντα, τονίζοντας ότι είναι άδικο που δέχονται τόσο σκληρή κριτική.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στο ματς της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης (18/4) λέγοντας πως η ομάδα του θα πρέπει να είναι συγκετρωμένη και να μην αποπροσανατολιστεί από τη νίκη επί του Άρη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το πόσο σημαντική ήταν η νίκη επί του Άρη: «Συνεχίζω να έχω την άποψη ότι το ποδόσφαιρο έχει να κάνει με τη συναισθηματική κατάσταση. Ειδικά για τους ανθρώπους που βρίσκονται μέσα στην ομάδα. Εμείς ως επαγγελματίες πρέπει να βγάλουμε από το μυαλό μας όλες τις νίκες που έχουν περάσει και να επικεντρωθούμε στη δουλειά.

Γίνεται μια πολύ καλή δουλειά παρά το σύνολο των προβλημάτων που έχουμε. Όλοι δουλεύουν προφανώς με περισσότερη όρεξη μετά από μια νίκη. Αυτό πλέον αποτελεί παρελθόν. Αν πιστεύουμε ότι η νίκη επί του Άρη θα μας δώσει ένα πλεονέκτημα απέναντι στον Αστέρα, τότε έχουμε κάνει κάποιο λάθος. Πρέπει να μπούμε την ίδια διάθεση και συγκέντρωση απέναντι σε έναν δυνατό και επικίνδυνο αντίπαλο όπως είναι ο Αστέρας Τρίπολης».

Για το αν αυτή η εμφάνιση ήρθε στο κατάλληλο σημείο ώστε να πάρει μια έξτρα ώθηση η ΑΕΚ: «Η ομάδα έχει αυτοπεποίθηση. Δουλεύει δυνατά και έχει διάθεση. Απέναντι στον Άρη οι παίκτες δείξανε πολύ καλή διάθεση. Το σημαντικό είναι να επανέρχονται παίκτες που ήταν εκτός. Ο Γαλανόπουλος επανήλθε και βοήθησε. Είχαμε ένα πρόβλημα με τον Αλμπάνη, αλλά η ομάδα με 17 παίκτες στην αποστολή και τρεις τερματοφύλακες πήρε ένα καλό αποτέλεσμα. Πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και να προσπαθήσουμε να καλύψουμε τις απουσίες που έχουμε».

Για τον Γαλανόπουλο και πόσο σημαντικός είναι: «Είναι σημαντικός για την ομάδα. Δεν έχει ταβάνι. Έχει περάσει αρκετά φέτος, αλλά κάθε φορά που έμπαινε στην ομάδα τη βοηθούσε. Είναι ένας σημαντικός παίκτης. Τον γνωρίζω από παλιά από τις ακαδημίες, όταν έκανε το ντεμπούτο του. Τον ξέρω αρκετά καλά και είμαι χαρούμενος γιατί είναι ένας τίμιος άνθρωπος εντός και εκτός γηπέδου και ελπίζω να συνεχίσει έτσι».

Για το αν θα διατηρήσει τον Τσιντώτα στο τέρμα: «Όταν ήρθα, ήταν δύο τερματοφύλακες για τους οποίους ο κόσμος είχε αμφιβολίες. Τώρα έχουμε δύο γκολκίπερ που μπορούν να παίξουν και να βοηθήσουν. Είναι αρκετά άδικο τόσο για τον Αθανασιάδη όσο και για τον Τσιντώτα που τους… σταυρώνουν για ένα ανθρώπινο λάθος. Και οι δύο είναι έτοιμοι να παίξουν. Και οι δύο έχουν κερδίσει τα credits για να τους υπολογίζω. Και οι δύο είναι στο ίδιο καλό επίπεδο».

Για το πως περιμένει το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης: «Πρέπει να μην κάνουμε τα ίδια λάθη σε σχέση με το ματς της κανονικής διάρκειας της σεζόν. Δεν είχαμε την κατάλληλη συγκέντρωση μέσα στην περιοχή μας και μετά κάναμε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μας. Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει, αλλά χάσαμε αρκετές ευκαιρίες και φύγαμε με την ισοπαλία. Οπότε πρέπει να διατηρήσουμε τη συγκέντρωση σε όλο το ματς και κυρίως μέσα στις περιοχές».

Για το τι θα διατηρήσει σε σχέση με τον Άρη και τι πρέπει να αλλάξει η ΑΕΚ: «Σε κάθε παιχνίδι η ΑΕΚ έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά με την τεχνική και τη φυσική κατάσταση. Πρέπει να έχουμε ξεκάθαρο στο μυαλό μας πως θα παίξουμε και να τα δώσουμε όλα. Πάντα η ομάδα τα δίνει όλα».

Για τον Τσιγκρίνσκι και αν μπορεί να ξεκινήσει: «Ο Τσιγκρίνσκι έχει την εμπειρία και τη δική μου εμπιστοσύνη, όπου πρέπει να ληφθεί μια απόφαση για το πότε πρέπει να παίξει. Έχουμε δύο στόπερ που συνήθως παίζουν και ένας στόπερ που είναι πάνω από δύο μήνες που έχει να παίξει, τον Τσιγκρίνσκι. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν έχουμε πολλούς για να επιλέξουμε. Είναι εύκολο για τον αντίπαλο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ