«Ο Ολυμπιακός την καλύτερη πρόταση για τον Μπελχαντά»

«Ο Ολυμπιακός την καλύτερη πρόταση για τον Μπελχαντά»

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Τουρκία, η καλύτερη πρόταση που έχει στα χέρια του ο Γιουνές Μπελχαντά είναι από τον Ολυμπιακό - Τι γίνεται με Μπεσίκτας και Φενερμπαχτσέ.

Μάχη για να κάνει δικό του τον Γιουνές Μπελχαντά δίνει ο Ολυμπιακός, με τους Ερυθρόλευκους να προσφέρουν «γη και ύδωρ» στον Μαροκινό, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Γαλατάσαραϊ.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν την περασμένη Τετάρτη (14/4) οι Τούρκοι, οι πρωταθλητές Ελλάδας προσφέρουν στον 31χρονο τριετές συμβόλαιο, με απολαβές που αγγίζουν τα 5.1 εκατ. ευρώ. Ένα πάρα πολύ μεγάλο ποσό για τα ελληνικά δεδομένα, με τα ρεπορτάζ στη γειτονική χώρα μάλιστα να αναφέρουν ότι οι Ερυθρόλευκοι έχουν κάνει την καλύτερη πρόταση στον έμπειρο μεσοεπιθετικό.

Εάν ισχύει το εν λόγω ποσό που γράφουν στην Τουρκία και ο Μπελχαντά αποδεχθεί την πρόταση των Πειραιωτών, θα αμείβεται με 1.7 εκατ. ευρώ ετησίως. Η υπόθεση του Μαροκινού, όμως, δεν είναι καθόλου εύκολη, με τον μάνατζέρ του να προσπαθεί συνεχώς να βάλει και άλλες ομάδες στο παιχνίδι. Μέχρι πριν από λίγες ημέρες τα ρεπορτάζ στην Τουρκία έγραφαν μόνο για την Μπεσίκτας, ενώ τις τελευταίες ώρες έχουν βάλει στο… κόλπο για τον Αφρικανό και την Φενερμπαχτσέ.

Ο εκπρόσωπος του Μπελχαντά, όπως είναι λογικό, προσπαθεί να βάλει και άλλες ομάδες, είτε από την Τουρκία είτε από άλλες χώρες, στο παιχνίδι, προκειμένου να ανεβάσει την τιμή του πελάτη του. Αλλωστε, πρόκειται για έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή, που είναι απόλυτα λογικό να έχει πολλούς μνηστήρες. Οι Τούρκοι, πάντως, τονίζουν ότι τη δεδομένη στιγμή, η καλύτερη πρόταση που έχει στα χέρια του ο 31χρονος μεσοεπιθετικός είναι από την Ελλάδα και συγκεκριμένα από τον Ολυμπιακό.

Η οικονομική προσφορά που φέρεται να έχει κάνει η ομάδα του Πειραιά στον Γιουνές Μπελχαντά είναι πάρα πολύ καλή, με τους Πειραιώτες να έχουν επίσης και το… ατού του Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Ο έμπειρος επιθετικός έχει αρχίσει το… ψηστήρι στον φίλο και συμπαίκτη του στην Εθνική ομάδα για το πόσο καλά είναι στον Ολυμπιακό, με στόχο να τον πείσει να πει το πολυπόθητο «ναι».

Ο Μαροκινός πριν αποχωρήσει από τη Γαλατάσαραϊ, είχε πραγματοποιήσει 28 συμμετοχές με τη φανέλα της τούρκικης ομάδας, έχοντας 8 γκολ και 3 ασίστ σε 1.823 λεπτά συμμετοχής. Συνολικά με τα χρώματα της Γαλατά είχε 131 συμμετοχές, με 22 γκολ και 26 ασίστ σε 9.850 λεπτά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ