Τσιντώτας : «Δεν μπορούμε να πανηγυρίζουμε για μία νίκη – Δεν παραπονέθηκα για την κριτική»

Τσιντώτας : «Δεν μπορούμε να πανηγυρίζουμε για μία νίκη – Δεν παραπονέθηκα για την κριτική»

Ο Παναγιώτης Τσιντώτας μίλησε για τη σημαντική νίκη με τον Άρη, την οποία ωστόσο δεν πρέπει να... υπερεκτιμήσουν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, ενώ ανέφερε πως παρά την κριτική που δέχτηκε όλο αυτό το διάστημα δεν παραπονέθηκε ποτέ.

Σε ρυθμούς Αστέρα Τρίπολης βρίσκονται στο στρατόπεδο της ΑΕΚ, με την Ένωση να υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τους Αρκάδες για την 4η αγωνιστική των play off της Super League, θέλοντας να δώσει συνέχεια στο διπλό μέσα στο Βικελίδης.

Ο Παναγιώτης Τσιντώτας μίλησε για τη σημαντική νίκη με τον Άρη, την οποία ωστόσο δεν πρέπει να… υπερεκτιμήσουν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, ενώ ανέφερε πως παρά την κριτική που δέχτηκε όλο αυτό το διάστημα δεν παραπονέθηκε ποτέ.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη NOVA:

Δεν είναι και για να πανηγυρίζουμε με βάση ότι έχει προηγηθεί. Οι τέσσερις ήττες που είχαν προηγηθεί δεν δικαιολογούνται σε καμία περίπτωση για την ομάδα που βρισκόμαστε. Η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη ομάδα και δεν μπορούμε να πανηγυρίζουμε για μία νίκη στα τελευταία πέντε ματς».

Επειτα αναφέρθηκε στο ξεκίνημα της σεζόν αλλά και στο γεγονός ότι μετά από ένα σερί βασικών εμφανίσεων έμεινε στον πάγκο: «Όλοι έχουμε τα πάνω και τα κάτω. Ηταν ένα ντεφορμάρισμα, όπως όλοι οι παίκτες σε αυτή τη δύσκολη χρονιά. Δούλεψα, το διαχειρίστηκα σωστά και ελπίζω στη συνέχεια να έχω το ίδιο πρόσωπο. Το μυστικό είναι να μην σκέφτεσαι πολύ».

Οσον αφορά την σκληρή κριτική που δέχθηκε ο Τσιντώτας τόνισε: «Και εγώ και ο Γιώργος δουλεύουμε πολύ. Κάποιοι πρέπει να παίρνουν και το βάρος. Ειδικά ο τερματοφύλακας όταν είναι ο τελευταίος και δέχεται το γκολ, είτε έχει ευθύνη, είτε όχι. Θεωρώ ότι πήρα αρκετό βάρος, χωρίς όμως ποτέ να παραπονεθώ. Ήμουν από τους πρώτους που όταν δεχόμουν ένα γκολ θεωρούσα ότι έφταιγα. Είτε είχα ευθύνη για το γκολ, είτε όχι. Είμαστε σε μεγάλη ομάδα, πρέπει να το διαχειρίζεσαι.

Ολα τα ματς στα Play Off είναι ντέρμπι και δύσκολα. Εγινε μία αρχή με τον Αρη, να χτίσουμε πάνω σε αυτή. Μακάρι να κερδίσουμε και στην Τούμπα και να πάμε στον τελικό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ