Χιμένεθ : «Τα δώσαμε όλα στο γήπεδο, αν και βρισκόμαστε στα όρια των δυνάμεών μας»

Χιμένεθ : «Τα δώσαμε όλα στο γήπεδο, αν και βρισκόμαστε στα όρια των δυνάμεών μας»

Κατάθεση ψυχής έκαναν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης όπως ανέφερε μετά το τέλος της αναμέτρης ο Μανόλο Χιμένεθ.

Υπερήφανος για την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του απέναντι στην Αστέρα Τρίπολης δήλωσε ο Μανόλο Χιμένεθ. Ο Ισπανός τεχνικός της ΑΕΚ δήλωσε πως παρότι η ομάδα του βρίσκεται στα όρια των δυνάμεων της λόγω και των πολλών τραυματισμών που αντιμετωπίζει, δεν τα παράτησε, καθώς τα έδωσε όλα στο γήπεδο και κατάφερε να φτάσει στο σημαντικό «τρίποντο».

Αναλυτικά τα όσα είπε στη Nova:

«Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι όπως πάντα κόντρα στον Αστέρα. Παίζουν με έναν αποτελεσματικό τρόπο. Είναι το στυλ του παιχνιδιού που με μεγάλη μπαλιά ψάχνουν τον Μπαράλες που «σπάει» τη μπάλα δεξιά κι αριστερά. Ψάχνουν και τις αντεπιθέσεις, όπως έκαναν στο γκολ. Θέλω να συγχαρώ στον Αστέρα.

Τα έδωσαν όλα. Τα δώσαμε κι εμείς όλα στο γήπεδο, αν και βρισκόμαστε στα όρια των δυνάμεών μας. Είναι ένα παιχνίδι παρόμοιο με αυτό που είχαμε στο πρωτάθλημα, όταν χάναμε 0-2 και δεν έμπαινε η μπάλα. Και τώρα επιμείναμε ως το τέλος και δικαιωθήκαμε. Συγχαρητήρια για την προσπάθεια όλων».

Για το γεγονός ότι έφτασε τρίτος στη λίστα προπονητών της ΑΕΚ με 67 νίκες;

«Αν δεν είχαμε τόσους τραυματισμούς πιστεύω ότι θα είχαμε φτάσει αυτές τις νίκες πιο νωρίς. Δεν είναι κατόρθωμα δικό μου, αλλά των παικτών. Είναι τιμή για εμένα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ