Η βαθμολογία των πλέι οφ

Η βαθμολογία των πλέι οφ

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-0 του Ολυμπιακού για την 4η αγωνιστική των play off και «έπιασε» την ΑΕΚ στην 3η θέση και τους 54 βαθμούς. Δείτε την κατάταξη της βαθμολογίας.

Ο ΠΑΟΚ ήταν ο νικητής στο ντέρμπι της αγωνιστικής κόντρα στον Ολυμπιακό, με τους Θεσσαλονικείς να επικρατούν με 2-0 στην Τούμπα για την 4η αγωνιστική των play off της Superleague και να φτάνουν την ΑΕΚ στην 3η θέση με 54 βαθμούς.

Στα ματς που διεξήχθησαν νωρίτερα,  η ΑΕΚ δυσκολεύτηκε απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης αλλά πήρε τη νίκη (3-1) και ανέβηκε στην 3η θέση φτάνοντας τους 54 βαθμούς, ενώ ο Άρης επικράτησε με 2-1 στη Λεωφόρο του Παναθηναϊκού, διατηρήθηκε στη 2η θέση με 57 βαθμούς, με τους «πράσινους» να μένουν στη 5η θέση με 49 βαθμούς.

Την Τετάρτη (21/4) η Ένωση υποδέχεται τον Παναθηναϊκό για την 5η αγωνιστική των play off και με νίκη της ουσιαστικά τον θέτει εκτός διεκδίκησης των ευρωπαϊκών θέσεων. Οι «πράσινοι» δέχτηκαν οδυνηρή ήττα από τον Άρη νωρίτερα, μένοντας στην 5η θέση και πλέον απέχουν 5 βαθμούς από την 4η θέση.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής:

Παναθηναϊκός – Άρης 1-2
ΑΕΚ – Αστέρας 3-1
ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 2-0

Η βαθμολογία της Superleague:

Ολυμπιακός 76
Άρης 57
ΠΑΟΚ 54
ΑΕΚ 54
Παναθηναϊκός 49
Αστέρας Τρίπολης 44

Η επόμενη αγωνιστική (21/4):

Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης
Άρης – ΠΑΟΚ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ