Παναιτωλικός : Με πέντε απόντες η προπόνηση της Πέμπτης

Παναιτωλικός : Με πέντε απόντες η προπόνηση της Πέμπτης

Με ασκήσεις τακτικής και παιχνίδια σε περιορισμένο χώρο συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναιτωλικού για το Κυριακάτικο ματς με την Κέρκυρα. Πέντε οι απόντες, μέρος του προγράμματος ακολούθησε ο Παρράς.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Την προετοιμασία του για το Κυριακάτικο (25/2, 17:15) εντός έδρας ματς με την Κέρκυρα συνέχισε ο Παναιτωλικός. Στη σημερινή (22/2) προπόνηση των Αγρινιωτών, ο Τραϊανός Δέλλας επέλεξε ασκήσεις τακτικής και παιχνίδια σε περιορισμένο χώρο, δεν είχε όμως στη διάθεσή του πέντε ποδοσφαιριστές.

Πιο συγκεκριμένα, απουσίαζε ο Νταλακούρας λόγω υποχρεώσεων με την Εθνική Νέων, προληπτικά δεν συμμετείχε ο Πάουλο λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό, ενώ θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Τσοκάνης, Ροντρίγκες και Ρότσα. Μεγάλο μέρος του προγράμματος ακολούθησε ο Παρράς.

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ