ΑΕΚ : Ο πλουραλισμός στην επίθεση και το αρνητικό ρεκόρ στην άμυνα

ΑΕΚ : Ο πλουραλισμός στην επίθεση και το αρνητικό ρεκόρ στην άμυνα

Η ΑΕΚ στη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης είχε ακόμη έναν παίκτη να σκοράρει τη φετινή σεζόν, τον Έλντερ Λόπες, όμως σε ακόμα ένα ματς δέχτηκε γκολ με το αρνητικό της σερί να μεγαλώνει.

Η ΑΕΚ πήρε μια δύσκολη, αλλά και ταυτόχρονα πολύ σημαντική νίκη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ με 3-1, έχοντας αέρα πέντε πόντων από τον Παναθηναϊκό που βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας. Η Ένωση τα βρήκε σκούρα για 85 λεπτά, όμως ο Έλντερ Λόπες με μια προβολή λύτρωσε την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ που στη συνέχεια βρήκε και τρίτο τέρμα και τελείωσε τη δουλειά.

Το καθοριστικό γκολ του Πορτογάλου μπακ ήταν το πρώτο του τη φετινή σεζόν και προστέθηκε στη μεγάλη λίστα των σκόρερ των κιτρινόμαυρων, αφού συνολικά η ΑΕΚ μετράει 16 διαφορετικούς, έχοντας μεγάλο πλουραλισμό στην επίθεση. Τα κιτρινόμαυρα γκολ στην Superleague έχουν πετύχει οι Ανσαριφάρντ (10), Ολιβέιρα (5), Γκαρσία (4), Γαλανόπουλος (4), Σιμάνσκι (3), Σάκχοφ (3), Σιμόες (2), Τάνκοβιτς (2), Αλμπάνης (2), Νεντελτσιάρου (1), Κρίστισιτς (1), Μάνταλος (1), Μαχαίρας (1), Λόπες (1) και οι Λιβάγια (3) και Ενομπακάρε (1) που έχουν αποχωρήσει.

Πέρα όμως από τον πλουραλισμό στην επίθεση η Ένωση έχει πολύ σοβαρά κενά και προβλήματα στην άμυνα κάτι που φαίνεται και από το αρνητικό ρεκόρ που σημείωσε σε παθητικό εντός έδρας. Με το χθεσινό γκολ που δέχτηκε η ΑΕΚ από τους Αρκάδες έφτασε τα 21 σε βάρος της σε 15 ματς την τρέχουσα περίοδο έχοντας ήδη ξεπεράσει (μετά το 1-5 από τον Ολυμπιακό) και την επίδοση των 17 γκολ που είχε δεχτεί τη σεζόν του υποβιβασμού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ