Ο Τσάβι Ρόκα θέλει τον Σαβιέρ

Ο Τσάβι Ρόκα θέλει τον Σαβιέρ

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού και νυν της ΑΕΚ Λάρνακας, Τσάβι Ρόκα ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Αντόνιο Σαβιέρ

O Τσάβι Ρόκα μπορεί να αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό εδώ και αρκετούς μήνες, όμως το όνομα του εμπλέκεται και πάλι με το τριφύλλι. Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην τεχνικός διευθυντής των πράσινων, που έφερε στην Ελλάδα τον Αντόνιο Σαβιέρ για λογαριασμό του Παναθηναϊκού εργάζεται πλέον στην Κύπρο και την ΑΕΚ Λάρνακας και θέλει να τον πάρει στη νέα του ομάδα.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ βρίσκεται εκτός δράσης από το ματς του πρώτου γύρου με τον Ολυμπιακό, όταν είχε τραυματιστεί σοβαρά και δεν έχει παίξει ακόμη παρότι έχει επιστρέψει στις προπονήσεις και ο Ρόκα ενδιαφέρεται για να τον αποκτήσει.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «SportDay» μάλιστα, ο Ισπανός έχει κάνει και κρούση στον Παναθηναϊκό για τον παίκτη και περιμένει την απάντηση μέσα στις επόμενες μέρες. Υπενθυμίζεται ότι ο Σαβιέρ έχει συμβόλαιο ως το 2022 με τους πράσινους, ενώ ο Ρόκα κοιτάζει κι άλλους παίκτες από το ελληνικό πρωτάθλημα για την ενίσχυση των Κύπριων και ένας από αυτούς λέγεται πως είναι και ο Χουάν Μουνάφο του Αστέρα Τρίπολης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ