Πανιώνιος : Μπαίνουν αποστολή Νίλσεν, Γεσίλ

Πανιώνιος : Μπαίνουν αποστολή Νίλσεν, Γεσίλ

Στην τελική της ευθεία έχει μπει πλέον η προετοιμασία του Πανιωνίου για τον εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου (24/02) με τον Αστέρα Τρίπολης.

Θετικά εξελίσσεται η πορεία της αποθεραπείας των Νίλσεν και Γεσίλ στον Πανιώνιο. Τόσο, που ο Μιχάλης Γρηγορίου είναι πολύ πιθανό να τους έχει στη διάθεσή του για σαββατιάτικο (24/2, 17:15) εντός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης για την 23η αγωνιστική.

Ο Νίλσεν ανεβάζει ρυθμούς καθημερινά και αναμένεται να συμπεριληφθεί κανονικά στην αποστολή της ομάδας. Κάτι ανάλογο ισχύει και για τον Γεσίλ που δείχνει να βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση, ξεπερνώντας τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν. Ετσι συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να συμπεριληφθεί στην 11άδα για το ματς με τους Αρκάδες.

Εξάλλου, ο Βλάχος συνεχίζει να ταλαιπωρείται από μικροενοχλήσεις στον τένοντα και έτσι προληπτικά προπονήθηκε σε χαμηλούς ρυθμούς. Κι αυτός όμως αναμένεται να βρίσκεται κανονικά στην αποστολή.

Από εκεί και πέρα, ο Γρηγορίου υπολογίζει στους Κόρμπο, Μπανανά, Σαββίδη, οι οποίοι στο ματς με τον Ολυμπιακό εξέτισαν την ποινή της τιμωρίας τους

Τέλος, ο Ελληνας τεχνικός θα στερηθεί των υπηρεσιών των Σιώπη, Ντουρμισάι και Τασουλή καθώς αντιμετωπίζουν εδώ και αρκετές ημέρες πρόβλημα με τους κοιλιακούς μύες.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ