ΑΕΚ : Προχωρούν με γοργούς ρυθμούς τα έργα στα Σπάτα (pics)

ΑΕΚ : Προχωρούν με γοργούς ρυθμούς τα έργα στα Σπάτα (pics)

Ξεκίνησαν και οι διαδικασίες για τη διαμόρφωση του αγωνιστικού χώρου στο νέο γήπεδο των Σπάτων. Εξετάζεται το ενδεχόμενο να παίζει η ΑΕΚ εκεί από τη νέα σεζόν μέχρι την είσοδό της στην «Αγιά Σοφιά».

Εκτός από τα έργα στην «Αγιά Σοφιά» με ταχύτατους ρυθμούς προχωρούν κι εκείνα που αφορούν το προπονητικό κέντρο της ομάδας στα Σπάτα. Εκεί όπου η ΑΕΚ αναδιαμορφώνει πλήρως τις εγκαταστάσεις της, στα πρότυπα κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων.

Μάλιστα, σήμερα (19/04) ξεκίνησε και η διαδικασία καθαρισμού του χώρου στο νέο γήπεδο που ετοιμάζεται ενώ στη συνέχεια θα γίνει η διαμόρφωσή του. Στο επόμενο στάδιο θα φτάσει και το χώμα προκειμένου να ανέβει ο αγωνιστικός χώρος και να γίνει η σπορά του χόρτου.

Αυτή τη στιγμή πάντως οδεύει προς την ολοκλήρωσή της η δεύτερη κερκίδα με τη συνολική χωρητικότητα όταν ολοκληρωθεί η κατασκευή του γηπέδου να αναμένεται τουλάχιστον στις 3.000 θέσεις.

Στην ΑΕΚ μάλιστα εξετάζουν και το ενδεχόμενο μετακόμισης της ομάδας από τη νέα σεζόν στα Σπάτα ώστε να δίνει εκεί τους αγώνες της μέχρι να μπορέσει να μπει στην «Αγιά Σοφιά». Αυτό θα εξαρτηθεί όμως από δύο παράγοντες.

Πρώτον την πανδημία καθώς αν επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα θα προτιμηθεί το ΟΑΚΑ ενώ αν τα ματς συνεχίσουν να είναι κεκλεισμένων των θυρών θα είναι πιο εύκολο να γίνει η μετακόμιση στα Σπάτα. Επίσης, αν η ΑΕΚ αγωνιστεί τελικά στην Ευρώπη και στο Conference League, θα είναι και αυτό ένας ανασταλτικός παράγοντας για να φύγει η Ένωση από το ΟΑΚΑ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ