Τι λέει η «RAI» για Λουτσέσκου και Σαμπντόρια

Τι λέει η «RAI» για Λουτσέσκου και Σαμπντόρια

Εκτός από την Πάρμα η «RAI» βάζει και τη Σαμπντόρια στο παιχνίδι για τον Ραζβάν Λουτσέσκου μιας και το μέλλον του Κλαούντιο Ρανιέρι στην ομάδα είναι αβέβαιο.

Αρκετή ζήτηση φαίνεται πως έχει ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά την αποχώρησή του από την Αλ Χιλάλ τον περασμένο Φεβρουάριο. Πέραν των δύο Δικεφάλων που φαίνεται πως θα τον ήθελαν στον πάγκο τους, ο Ρουμάνος τεχνικός έχει φτιάξει καλό όνομα και εκτός Ελλάδος με αποτέλεσμα να συζητείται ακόμη και για πάγκους ομάδων της Serie A.

Μετά το ενδιαφέρον της Πάρμα που έγινε γνωστό την προηγούμενη εβδομάδα, τις τελευταίες μέρες/ώρες φαίνεται πως ακόμη μία ομάδα από την Ιταλία ασχολείται με την περίπτωση του πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ. Ο λόγος για τη Σαμπντόρια η οποία σύμφωνα με τη «RAI» ενδέχεται να μη συνεχίσει με τον Κλαούντιο Ρανιέρι στην τεχνική της ηγεσία και έχει τον Λουτσέσκου στα υπόψιν της.

Την επόμενη εβδομάδα μάλιστα ο Ρανιέρι αναμένεται να έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της Σαμπντόρια, Μάσιμο Φερέρο, όπου και θα ξεκαθαρίσει το μέλλον του. Από την άλλη ο Λουτσέσκου θέλει πολύ να εργαστεί σε ένα κορυφαίο πρωτάθλημα όπως είναι η Ιταλία οπότε τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ