Αυτή είναι η αλήθεια για Λουτσέσκου και ΑΕΚ

Αυτή είναι η αλήθεια για Λουτσέσκου και ΑΕΚ

Στην κορυφή της λίστας για την ΑΕΚ βρίσκεται ο Ραζβάν Λουτσέσκου - Ποιά είναι η πρόταση της Ένωσης - Τι απάντησε ο Ρουμάνος - Όλες οι απαντήσεις στο «10».

Είναι πλέον κάτι παραπάνω από δεδομένο πως η ΑΕΚ βρίσκεται στην αναζήτηση του νέου της προπονητή ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Η διοίκηση έχει πάρει την αποφάση να κάνει ριζικές αλλαγές ώστε να αποφευχθούν τα λάθη της τριετίας και αφετηρία του «restart» που ετοιμάζει αποτελεί η θέση του προπονητή.

Ο Μανόλο Χιμένεθ μπορεί να δέχεται τη στήριξη της Ένωσης, όμως όπως όλα δείχνουν αυτό έχει να κάνει καθαρά με το ψυχολογικό κομμάτι. Εξάλλου, αυτό προκύπτει και με ημι-επίσημο τρόπο, καθώς ο Δικέφαλος βρίσκεται ανοιχτά σε επαφές με προπονητές που έχει στη λίστα του. Ένας όμως από αυτούς είναι στην κορυφή της σχετικής λίστας και αυτός δεν είναι άλλος από τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Παρά τις ιταλικές… σειρήνες, ο Ρουμάνος τεχνικός αποτελεί τον νο1 στόχο του Δικεφάλου και μάλιστα έχουν υπάρξει πολύ προχωρημένες επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές. Σύμφωνα με πληροφορίες, το «φλερτ» τρέχει μέσω του Γιάννη Παπαδημητρίου, ο οποίος είναι επικεφαλής των «κιτρινόμαυρων» ακαδημιών, αλλά οι αρμοδιότητες του λόγω της ιδιαίτερης σχέσης του με τον Δημήτρη Μελισσανίδη αφορούν και το «αύριο» του συλλόγου.

Ο Γιάννης Παπαδημητρίου ξέρει από πρώτο χέρι τον Λουτσέσκου, καθώς συνηπήρξαν στην Ξάνθη και η εν λόγω υπόθεση τρέχει μέσω εκείνου. Ωστόσο, δεν είναι ο μόνος που ξέρει τον Ρουμάνο από την ακριτική ομάδα. Υπάρχει και ένα άλλο πρόσωπο που τον γνωρίζει και αυτό δεν είναι άλλο από τον Χρήστο Πανόπουλο.

Ο πρώην ιδιοκτήτης της Ξάνθης διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον διοικητικό ηγέτη της Ένωσης και του μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, αλλά και το αντίθετο, καθώς και στον 52χρονο προπονητή είπε τα καλύτερα για τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Στο… ψητό τώρα. Η ΑΕΚ δεν έχει μείνει απλά σε αρχικές επαφές με τον Ρουμάνο τεχνικό. Η Ένωση έχει καταθέσει πρόταση στον Ραζβάν Λουτσέσκου για διετές κλειστό συμβόλαιο με 1,3 εκατομμύρια ευρώ ετησίως (συμπεριλαμβανομένου και του τεχνικού τιμ).

Από την πλευρά του ο άλλοτε τεχνικός του ΠΑΟΚ έχει ξεκαθαρίσει στους ανθρώπους του Δικεφάλου ότι περιμένει κάτι άλλο και έχει ζητήσει μία εβδομάδα προθεσμία. Αυτό φυσικά δεν αποτελεί πρόβλημα στις διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών, καθώς οι «κιτρινόμαυροι» είναι διατεθειμένοι να του δώσουν και παραπάνω χρόνο, δείγμα του πόσο πολύ τον θέλουν. Όπως και να ‘χει, μετά τον ημιτελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Από εκεί και πέρα… το καλό το παλικάρι ξέρει κι άλλο μονοπάτι. Για αυτό η ΑΕΚ έχει σταντ μπαι τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς, έναν προπονητή που έρχεται δεύτερος στην… κούρσα με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, αλλά που χαίρει της εκτίμησης του Δημήτρη Μελισσανίδη και βρίσκεται εδώ και καιρό στη λίστα της Ένωσης, όπως σας είχε αποκαλύψει to10.gr.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ