Από κοντά για Κάρλος Τζούνιορ ο Ολυμπιακός (vids)

Από κοντά για Κάρλος Τζούνιορ ο Ολυμπιακός (vids)

Ο Ολυμπιακός φέρεται να παρακολουθεί στενά την περίπτωση του Κάρλος Τζούνιορ της Σάντα Κλάρα.

Η φετινή σεζόν δεν έχει ολοκληρωθεί, με τον Ολυμπιακό να έχει το μυαλό του στην κατάκτηση του δεύτερου σερί νταμπλ με τον Πέδρο Μαρτίνς στον πάγκο, όμως τα μεταγραφικά σενάρια για τους ερυθρόλευκους δίνουν και παίρνουν.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Κάρλος Τζούνιορ της Σάντα Κλάρα και όπως αναφέρει ο «Κόκκινος Πρωταθλητής» παρακολουθεί στενά την περίπτωση του Βραζιλιάνου εξτρέμ που κάνει πράγματα και θαύματα στην Πορτογαλία.

Ο Κάρλος Τζούνιορ έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν και πάλι την ερυθρόλευκη επικαιρότητα, ενώ πριν μερικά 24ωρα έκανε ένα «follow» που άναψε φωτιές στα social media σχετικά με το μέλλον του και τον Ολυμπιακό. Ο Βραζιλιάνος είναι ο κορυφαίος παίκτης της Σαντα Κλάρα και ο Ολυμπιακός έχει «κυκλώσει» το όνομα του, αν και η περίπτωση του μόνο εύκολη δεν είναι, καθώς ο πορτογαλικός σύλλογος περιμένει περισσότερα από 4 εκατ. ευρώ για να πουλήσει τον παίκτη όπως γράφουν και στην Πορτογαλία.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 25χρονος ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο με τη Σάντα Κλάρα έως το 2024, ενώ φέτος έχει κάνει εξαιρετική σεζόν, έχοντας 11 γκολ και τέσσερις ασίστ σε 29 συμμετοχές, ενώ συνολικά την τελευταία διετία μετράει 20 γκολ και 10 ασίστ σε 67 παιχνίδια, έχοντας ξεχωρίσει στο πορτογαλικό πρωτάθλημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ