Κοσίδης : «Νευριασμένος με τον εαυτό μου για την ευκαιρία που έχασα» (vid)

Κοσίδης : «Νευριασμένος με τον εαυτό μου για την ευκαιρία που έχασα» (vid)

Ο Μιχάλης Κοσίδης μίλησε για την ευκαιρία που έχασε στον αγώνα της ΑΕΚ με τον Αστέρα, την ασίστ στον Αλμπάνη και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Μιχάλης Κοσίδης μίλησε στην κάμερα της NOVA για την ευκαιρία που έχασε στον αγώνα της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης, την ασίστ στον Αλμπάνη αλλά και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Όσα είπε ο Κοσίδης:

Για την ευκαιρία που έχασε με τον Αστέρα: «Την είδα πολλές φορές την ευκαιρία που έχασα. Ήρθα πολύ κοντά στο να σκοράρω το πρώτο μου γκολ με την ΑΕΚ. Είμαι αρκετά νευριασμένος με τον ίδιο μου τον εαυτό, αλλά στάθηκα και λίγο άτυχος. Δεν είναι ώρα για στενοχώρια. Πρέπει να χαίρομαι τις συμμετοχές μου και τα λεπτά παίρνω και τα γκολ που θα έρθουν στο μέλλον. Με κάποια παιδιά που μίλησα μετά το τέλος του αγώνα στα αποδυτήρια μου έλεγαν για κάποια δεύτερη επαφή, την οποία εγώ δεν είχα καταλάβει μέσα στο παιχνίδι, όμως βλέποντας την ευκαιρία στο βίντεο κατάλαβα τι πήγε λάθος. Ήταν αυτή η δεύτερη επαφή που έκανα όταν σήκωσα το κεφάλι για να σουτάρω».

Για την ασίστ που έβγαλε στο γκολ του Αλμπάνη: «Είναι κάτι που με κάνει χαρούμενο, όμως είναι πιο σημαντικό ότι η ομάδα κέρδισε και πήραμε τους βαθμούς που χρειαζόμασταν για να βγούμε στην Ευρώπη και στις θέσεις που αρμόζει να είμαστε».

Για το πως περιμένει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Θα είναι ένα δυνατό ματς απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Αν το δούμε με την κατάλληλη σοβαρότητα και βγάλουμε τη δουλειά στις προπονήσεις μπορούμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Για το γεγονός ότι η ΑΕΚ δυσκολεύεται να πάρει νίκες στα ντέρμπι: «Δεν είναι κάτι που πρέπει να μας απασχολεί. Πρέπει να πηγαίνουμε με την κατάλληλη προσήλωση σε κάθε παιχνίδι για να παίρνουμε νίκες και να ανεβαίνουμε βαθμολογικά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ