Άρης : Τα δύο ερωτηματικά στην ενδεκάδα του ντέρμπι

Άρης : Τα δύο ερωτηματικά στην ενδεκάδα του ντέρμπι

Οι Μπρούνο Γκάμα και Χαβιέ Ματίγια διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα στο σημερινό (19.30) παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Άκης Μάντζιος φαίνεται οτι έχει καταλήξει σε μεγάλο βαθμό στην ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει στο σημερινό (19.30) εντός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Δύο είναι οι θέσεις στο βασικό σχήμα για τις οποίες αναμένεται να αποφασίσει τη τελευταία στιγμή ο προπονητής του Άρη.

Ο Έλληνας τεχνικός θα έχει συνομιλία με τον Μπρούνο Γκάμα , λίγη ώρα πριν την έναρξη του αγώνα και στη συνέχεια θα πάρει την απόφαση για το αν θα τον ξεκινήσει η όχι στην ενδεκάδα.

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, πάντως, περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει το να παραμείνει στον πάγκο ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός, καθώς προέρχεται από τραυματισμό και να πάρει χρόνο συμμετοχής ανάλογα και με την εξέλιξη της αναμέτρησης, ενώ στην δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής θα ξεκινήσει ο Μανσίνι.

Το δεύτερο ερωτηματικό για τον προπονητή του Άρη έχει να κάνει με τον παρτενέρ του Σάσα στα αμυντικά χαφ, με τους Ματίγια και Τζέγκο να είναι οι δύο υποψήφιοι.

Αντίθετα, ξεκάθαρα είναι τα πράγματα σε οτι αφορά τις υπόλοιπες θέσεις της ενδεκάδας. Ο Κουέστα θα είναι τερματοφύλακας, ο Σούντγκρεν θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Σάκιτς το αριστερό, ενώ Ρόουζ και Δεληζήσης θα είναι το κεντρικό δίδυμο.

Ο Μπερτόλιο θα παίξει στην αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής και ο Ματέο Γκαρσία πίσω από τον Μάνο που θα ξεκινήσει στη κορυφή της επίθεσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ