ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Live Streaming 17:15

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Live Streaming 17:15

Ένα ακόμη μεσοβδόμαδο ματς για τον Ολυμπιακό της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Live Streaming 17:15: Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται τον Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκη, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League 1. Αμφότερες οι ομάδες προέρχονται από ήττα στο πρωτάθλημα, από το Σαββατοκύριακο. Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ εκτός έδρας με 2-0, ενώ ο Αστέρας Τρίπολης με 3-1 από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, πήρε μαζί του όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές και ανακοίνωσε αποστολή με 26 ποδοσφαιριστές: Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Καραργύρης, Ανδρούτσος, Λαλά, Ντρέγκερ, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Σεμέδο, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Σουρλής, Τιάγκο Σίλβα, Μασούρας, Βρουσάι, Βαλμπουενά, Μπρούμα, Ραντζέλοβιτς, Φορτούνης, Κάιπερς, Χασάν, Ελ Αραμπί. Εκτός πλάνων είναι ο Μπα.

Από την άλλη ο Αστέρας Τρίπολης θα είναι στο Καραϊσκάκη έχοντας στην αποστολή του τους Παπαδόπουλο,, Τσιφτσή, Γκαρσία, Τασουλή, Πασαλίδη, Σουάρεθ, Κώτσιρα, Αλβάρες, Χριστόπουλο, Βαλιέντε, Λεό Τιλίκα, Μπελόγκ, Ιγκλέσιας, Γκόμεζ, Τζίμα, Ριέρα, Κανελλόπουλο, Μπαράλες, Ρεγκίς, Αλί Μπαμπά.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Live Streaming 17:15 | Ρέαμπτσιουκ: «Δύσκολος αντίπαλος…»

Στη δυσκολία του αγώνα, στάθηκε ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, σε δηλώσεις που έκανε στη NOVA, τονίζοντας: «Είμαστε προφανώς απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα στην Τούμπα. Δεν πήγαμε εκεί για να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα. Θέλαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο. Προσπαθήσαμε. Ξεκινήσαμε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο. Είχαμε τις ευκαιρίες για να σκοράρουμε, αλλά δυστυχώς δεν το καταφέραμε στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ εκμεταλλεύτηκε τις δικές του ευκαιρίες και έτσι κάπως ήρθε η ήττα. Αυτό είναι το άσχημο Το καλό όμως είναι ότι μετά από πολύ λίγο χρόνο έρχεται το επόμενο παιχνίδι, το οποίο σε αναγκάζει να αφήσεις πίσω σου, ό,τι έγινε και να προχωρήσει παρακάτω. Ως αποτέλεσμα, η ήττα, δεν μπορεί να θεωρηθεί χρήσιμη. Θέλουμε να νικάμε όλα τα παιχνίδια. Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος για το πρωτάθλημα. Λυπάμαι, όμως, που οι καταστάσεις είναι έτσι και δεν μπορούμε να ζήσουμε τη φιέστα και τη γιορτή με τους φιλάθλους μας. Αυτό είναι κάτι άσχημο, όμως πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα βρεθούν μαζί μας. Ξέρουμε ότι ο Αστέρας Τρίπολης είναι ένας δύσκολος αντίπαλος, μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Και για αυτό θα τα δώσουμε όλα μέσα στο γήπεδο για να ξεπεράσουμε και αυτό τον αντίπαλο και να νικήσουμε».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Live Streaming 17:15 | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ