Χιμένεθ : «Άδικο το αποτέλεσμα, ο Παναθηναϊκός πρέπει να είναι χαρούμενος»

Χιμένεθ : «Άδικο το αποτέλεσμα, ο Παναθηναϊκός πρέπει να είναι χαρούμενος»

Ευχαριστημένος με τον βαθμό της ισοπαλίας θα πρέπει να είναι ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με τον Μανόλο Χιμένεθ, με τον Ισπανό τεχνικό της ΑΕΚ να χαρακτηρίζει άδικο το τελικό αποτέλεσμα.

Άδικο ήταν το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης του ΟΑΚΑ ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό σύμφωνα με τον Μανόλο Χιμένεθ. Ο Ισπανός τεχνικός της Ένωσης ανέφερε πως οι «κιτρινόμαυροι» άξιζαν τη νίκη, καθώς δήλωσε πως ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να είναι χαρούμενος με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη NOVA:

«Νομίζω ότι πρέπει ο Παναθηναϊκός να είναι χαρούμενος με αυτόν το βαθμό σήμερα. Η ΑΕΚ κυριάρχησε, το ποδόσφαιρο συνηθίζει να είναι δίκαιο, αλλά σήμερα είναι από τα παιχνίδια που είναι άδικο το ποδόσφαιρο. Πρέπει να έχουμε περισσότερα τελειώματα. Κάναμε μια καλή προσπάθεια, ένα παιχνίδι απίστευτο, αλλά…».

Για τις χαμένες ευκαιρίες και το πως κύλησε το παιχνίδι: «Είναι κάτι υπέρ του αντιπάλου και κατά της ομάδας μας αυτό. Στη φετινή χρονιά τίποτα δεν είναι ευνοϊκό, η μπάλα κόντραρε στη σέντρα του Καρλίτος και έφτασε στον Ιωαννίδη που σκόραρε. Εκ των προτέρων, θα μπορούσε να είναι μια ακίνδυνη φάση, αλλά έφτασε στον αντίπαλο που σκόραρε. Παίξαμε απέναντι σε ιστορικό κλαμπ όπως είναι ο Παναθηναϊκός και κυριαρχήσαμε από το 1ο μέχρι το τελευταίο λεπτό».

Ωστόσο, ο Μανόλο Χιμένεθ έδειξε ότι δεν έχει παράπονα από τους παίκτες του. «Μένω χαρούμενος με την αγωνιστική συμπεριφορά των παικτών, αλλά οι ατυχίες δεν σταματάνε. Ζήτησε αλλαγή ο Ολιβέιρα, οι λύσεις που καλούμαστε να έχουμε είναι κάποια νέα παιδιά που ωριμάζουν τώρα. Πάλεψαν σαν άντρες οι παίκτες και είμαι υπερήφανος, για τους νέους και τους λιγότερο νέους. Όταν τα δίνουν όλα, δεν μπορείς να απαιτήσεις τίποτα παραπάνω».

Για το κατά πόσο του διαφοροποίησε τα πλάνα η αλλαγή του Ολιβέιρα: «Ήταν πολύ νωρίς και μου άλλαξε τα σχέδια. Το πλάνο ήταν να τελειώσουμε το παιχνίδι με τον Νέλσον και τον Καρίμ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ