«Έκανε επίσημη πρόταση στον Μάρτιν Λίνες ο Ολυμπιακός» (vids)

«Έκανε επίσημη πρόταση στον Μάρτιν Λίνες ο Ολυμπιακός» (vids)

Οι Τούρκοι υποστηρίζουν πως ο Ολυμπιακός είναι μια ανάσα από την απόκτηση του Νορβηγού δεξιού μπακ Μάρτιν Λίνες που μένει ελεύθερος από την Γαλατα!

Μετά τον Γιουνές Μπελχαντά, ο Ολυμπιακός φέρεται να ασχολείται με ακόμα έναν ποδοσφαιριστή της Γαλατάσαραϊ. Ο οποίος ακόμα δεν είναι ελεύθερος, αλλά μένει το καλοκαίρι, αφού το συμβόλαιο του Μάρτιν Λίνες με την τουρκική ομάδα λήγει στις 30 Ιουνίου.

Το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Fotomac γράφει ότι ο Ολυμπιακός προσέγγισε επίσημα τον Νορβηγό δεξιό μπακ και εκείνος αντέδρασε θετικά, δείχνοντας πρόθυμος να αγωνιστεί στην Ελλάδα.

Η Γαλατάσαραϊ δεν έχει προτείνει ανανέωση στον 30χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος δεν σκοπεύει να περιμένει για πολύ ακόμα και θα δρομολογήσει τη μετακόμιση του από την Κωνσταντινούπολη.

Ανεξάρτητα με τις πληροφορίες των Τούρκων, οι «ερυθρόλευκοι» θα ψάξουν για έναν δεξιό μπακ αφού τη θέση καλύπτουν ο Κενί Λαλά, ο οποίος αποκτήθηκε τον Ιανουάριο και ο Ανδρούτσος, ο οποίος τώρα προσαρμόζεται στις ανάγκες.

Ο Λίνες έχει γεννηθεί στις 20 Σεπτεμβρίου του 1991 στην πόλη Σάντερ της Νορβηγίας. Στην πατρίδα του καθιερώθηκε με τη Κόνγκσβίνγκερ και με τη Μόλντε, από την οποία τον απέκτησε η Γαλατάσαραϊ τον Ιανουάριο του 2016.

Έκτοτε, ο Λίνες αποτελεί έναν από τους πιο σταθερούς σε απόδοση ποδοσφαιριστές της. Ο Νορβηγός κάνει γεμάτες χρονιές στην Κωνσταντινούπολη, έχοντας 145 συμμετοχές με 5 γκολ και 17 ασίστ. Επίσης, είναι διεθνής με την πατρίδα του έχοντας παίξει 29 παιχνίδια και έχει σκοράρει 1 γκολ.

Τη φετινή σεζόν ο Λίνες έχει αγωνιστεί 25 φορές (1.895 λεπτά) και έχει μοιράσει 4 ασίστ.

Κατά κύριο λόγο καλύπτει το δεξιό άκρο της άμυνας, αλλά εφόσον χρειαστεί μπορεί να ανταποκριθεί και αριστερά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ