«Ο Ολυμπιακός έκλεισε Καρατάσιο, έκανε πρόταση και για Μασούρα»

«Ο Ολυμπιακός έκλεισε Καρατάσιο, έκανε πρόταση και για Μασούρα»

Ο Αλέξης Κούγιας αποκάλυψε ότι ο Ολυμπιακός έκλεισε από τώρα τον 20χρονο στόπερ της ΑΕΛ και κινείται επίσημα για τον 21χρονο μπακ χαφ!

Η παρουσίαση του Ράντκο Ντόστανιτς περιλάμβανε αρκετές ειδήσεις, που δεν είχαν να κάνουν με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ΑΕΛ από τον έμπειρο Σέρβο τεχνικό. Συγκεκριμένα στο περιθώριο της παρουσίασης του νέου τεχνικού της Λάρισας, ο Αλέξης Κούγιας αποκάλυψε ότι ο Ολυμπιακός έκανε επίσημη πρόταση 400.000 ευρώ για τον 20χρονο κεντρικό αμυντικό Αγγελο Καρατάσιο, κάνοντας μάλιστα λόγο για συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Επίσης, επιβεβαίωσε ότι η ομάδα του Μεγάλου Λίμανιού κινείται επισήμως και για την προσθήκη του 21χρονου μπακ χαφ, Γιάννη Μασούρα από την ΑΕΛ. Ωστόσο σημείωσε ότι για τον εν λόγω ποδοσφαιριστή υπάρχει ενδιαφέρον και από συλλόγους του εξωτερικού, αλλά και από ακόμη μία μεγάλη ελληνική ομάδα και δεν υπάρχει ακόμη οριστική απόφαση για το πού θα πάει.

Συγκεκριμένα, ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο Ολυμπιακός έκανε επίσημη πρόταση 400.000€ για τον Καρατάσιο, όπου υπάρχει και συμφωνία, ενώ έχει γίνει και πρόταση και για τον Μασούρα, επίσης από τον Ολυμπιακό. Για τον Μασούρα όμως έχουν γίνει προτάσεις και από το εξωτερικό αλλά και από μία ακόμη μεγάλη ομάδα της Ελλάδας. Έχει ανέβει πλέον ο πήχης στην ΑΕΛ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ