Χαμός στην Πορτογαλία με την ατάκα-φωτιά του Σα για την Μπενφίκα!

Χαμός στην Πορτογαλία με την ατάκα-φωτιά του Σα για την Μπενφίκα!

Το… πικάρισμα του «ερυθρόλευκου» πορτιέρο στην Μπενφίκα και η αποθέωση από τον κόσμο της Πόρτο για την ατάκα-φωτιά σε συνέντευξη που παραχώρησε στην A Bola.

Μεγάλη συνέντευξη στην A Bola παραχώρησε ο Ζοσέ Σα, με τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού να… πικάρει τους οπαδούς της Μπενφίκα και να αποθεώνεται από τους αντίστοιχους της Πόρτο.

Ο διεθνής γκολκίπερ τον Ιανουάριο του 2011, σε ηλικία 17 ετών, πήγε από την Κ19 της Μερελινένσε στην αντίστοιχη ομάδα της Μπενφίκα, όπου παρέμεινε για έξι μήνες, προτού μετακομίσει στην Κ19 της Μαρίτιμο.

Ένα χρόνο αργότερα, ανέβηκε στη δεύτερη ομάδα της Μαρίτιμο (75 ματς) και το καλοκαίρι του 2013 προωθήθηκε στην ανδρική ομάδα, με την οποία αγωνίστηκε σε 24 παιχνίδια.

Το 2016 πήγε στην Πόρτο έναντι 1.2 εκατ. ευρώ και το 2018 ήρθε στο μεγάλο λιμάνι. Αρχικά ως δανεικός, με τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2019 να αγοράζει τα δικαιώματά του από τους Δράκους, με τους οποίους είχε πραγματοποίησε 27 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Ζοσέ Σα δεν έχει και τις καλύτερες εμπειρίες από την 6μηνη παραμονή του στην Μπενφίκα, με τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού να… πικάρει σε κάθε ευκαιρία τους οπαδούς της πορτογαλικής ομάδας.

«Στα 17 έφτασες σου σε μία μεγάλη ομάδα», του είπε ο δημοσιογράφος, με τον Ζοσέ Σα να του απαντάει: «Στα 17; 23 ήμουν». «Μα δεν πήγες στην Μπενφίκα στα 17 σου», τον ρώτησε ξανά ο δημοσιογράφος, με τον κίπερ των Πειραιωτών να του δίνει μια… πληρωμένη απάντηση: «Α, ναι, είναι αλήθεια. Αλλά μου μίλησες για μεγάλη ομάδα Στη μεγάλη ομάδα πήγα όταν ήμουν 23, υπογράφοντας στην Πόρτο (γελώντας)».

Οι απαντήσεις του 28χρονου έγιναν viral στην Πορτογαλία, με τους οπαδούς της Πόρτο να τον αποθεώνουν. Αξίζει να σημειώσουμε ότι με τη φανέλα των Δράκων ο Ζοσέ Σα κατέκτησε δύο πρωταθλήματα. Ένα με την Β ομάδα (2016) και ένα με την πρώτη ομάδα (2018).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ