Φέστα: «Πρέπει να παλέψουμε μέχρι το τέλος»

Φέστα: «Πρέπει να παλέψουμε μέχρι το τέλος»

Ο Τζιανλούκα Φέστα μίλησε για την ήττα από τον ΟΦΗ, τη δύσκολη θέση που βρίσκεται η ΑΕΛ, ενώ τόνισε ότι οι «βυσσινί» θα παλέψουν μέχρι τέλους.

Η ΑΕΛ δεν μπόρεσε να νικήσει τον ΟΦΗ με αποτέλεσμα να χάσει σημαντικό έδαφος στην προσπάθεια που κάνει να παραμείνει στην πρώτη κατηγορία.

Με δηλώσεις του στη NOVA ο προπονητής των «βυσσινί», Τζιανλούκα Φέστα στάθηκε στο κακό πρώτο ημίχρονο της ομάδας του, ενώ τόνισε ότι η ΑΕΛ θα παλέψει μέχρι το τέλος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη Nova:

«Ασφαλώς και γνωρίζουμε ότι είναι πιο δύσκολη η κατάσταση, αλλά μπορούμε να πάρουμε έξι βαθμούς στα δύο επόμενα παιχνίδια. Θα είναι δύσκολα, αλλά θα παλέψουμε και πρέπει να παλέψουμε μέχρι το τέλος. Στο πρώτο ημίχρονο δεν έπρεπε να έχουμε αυτή την προσέγγιση σε τόσο σημαντικό παιχνίδι. Ίσως νιώσαμε πολλή πίεση. Επέλεξα κάποιους έμπειρους παίκτες για να αποφύγουμε αυτού του είδους τις καταστάσεις, αλλά δεν παίξαμε, δεν προσπαθήσαμε… Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνιστήκαμε καλύτερα, με πιο πολύ πάθος και μπορούσαμε να πάρουμε την ισοπαλία, αλλά δεν ήταν αρκετό για να κερδίσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ